Page 12 - JIP katalog sous-vide 2019
P. 12
SOUS VIDE 2019
Jehněčí kolínko
balení cca 350 - 500 g
49500254
Zadní jehněčí kolínko, připravené na kořenové zele-
nině.
Vybalte ze sáčku, dopečte při teplotě 200–220 °C
po dobu 15 až 20 minut. Doba pečení záleží na
výkonu použitého zařízení a velikosti výrobku.
Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů
Krůtí prsa
balení cca 1000 - 1500 g
49500245
Krůtí prsa, jemně kořeněná grilovací solí.
Zabalená krůtí prsa ohřívejte ve vodní lázni
o teplotě 60 - 70°C přibližně 20 minut. Prsa mů-
žete rovněž připravovat v troubě či konvekto-
matu při teplotě do 200 °C, po dobu přibližně
15 minut. Pro rychlejší přípravu můžete před
pečením výrobek nakrájet na požadované kusy.
Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů
Kuřecí křidélka Bylinky
balení 1000 g
49500268
Kuřecí křidélka (masová část), jemně kořeněné
směsí bylin.
Vybalte ze sáčku, jednotlivé kousky od sebe od-
dělte, následně dopečte při teplotě 180–200 °C
po dobu 10 minut. Doba pečení záleží na výko-
nu použitého zařízení a velikosti výrobku.
Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů
10 www.jip-potraviny.cz