Page 12 - JIP katalog sous-vide 2019
P. 12

SOUS VIDE 2019

                                                                Jehněčí kolínko






                                                                 balení cca 350 - 500 g

                                                                 49500254
                                                                 Zadní jehněčí kolínko, připravené na kořenové zele-
                                                                 nině.
                                                                 Vybalte ze sáčku, dopečte při teplotě 200–220 °C
                                                                 po dobu 15 až 20 minut. Doba pečení záleží na
                                                                 výkonu použitého zařízení a velikosti výrobku.

                                                                 Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů






                       Krůtí prsa






           balení cca 1000 - 1500 g

           49500245

           Krůtí prsa, jemně kořeněná grilovací solí.
           Zabalená krůtí prsa ohřívejte ve vodní lázni
           o teplotě 60 - 70°C přibližně 20 minut. Prsa mů-
           žete rovněž připravovat v troubě či konvekto-
           matu při teplotě do 200 °C, po dobu přibližně
           15 minut. Pro rychlejší přípravu můžete před
           pečením výrobek nakrájet na požadované kusy.
           Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů




                                 Kuřecí křidélka Bylinky







                                                                  balení 1000 g

                                                                  49500268
                                                                  Kuřecí křidélka (masová část), jemně kořeněné
                                                                  směsí bylin.
                                                                  Vybalte ze sáčku, jednotlivé kousky od sebe od-
                                                                  dělte, následně dopečte při teplotě 180–200 °C
                                                                  po dobu 10 minut. Doba pečení záleží na výko-
                                                                  nu použitého zařízení a velikosti výrobku.

                                                                  Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů






      10          www.jip-potraviny.cz
   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17