Page 7 - JIP katalog sous-vide 2019
P. 7
SOUS VIDE 2019
Hovězí žebra
balení cca 500 - 700 g
49500259
Hovězí žebra připravovaná v barbeque omáčce.
Vybalte ze sáčku, dopečte při teplotě 200 až
220 °C po dobu 10 až 15 minut. Doba pečení
záleží na výkonu použitého zařízení a velikosti
výrobku.
Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů
Hovězí kulatá plec
balení cca 900 - 1200 g
49500261
Hovězí kulatá plec, jemně solená.
Vybalte ze sáčku, dopečte na páře při teplotě
200 až 220 °C po dobu 18 až 20 minut. Pro urych-
lení přípravy můžete před pečením výrobek
nakrájet na požadované porce. Pro zachování
měkkosti masa můžete rovněž pouze ohřát
zabalený výrobek při teplotě 60-70 °C po dobu 15
minut. Doba pečení záleží na výkonu použitého
zařízení a velikosti výrobku.
Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů
Hovězí zadní váleček
balení cca 1 200 - 1 300 g
49650213
Hovězí zadní váleček, jemně solený
Vybalte ze sáčku, dopečte na páře při teplotě
200 až 220 °C po dobu 18 až 20 minut. Pro urych-
lení přípravy můžete před pečením výrobek
nakrájet na požadované porce. Pro zachování
měkkosti masa můžete rovněž pouze ohřát
zabalený výrobek při teplotě 60-70 °C po dobu
15 minut. Doba pečení záleží na výkonu použité-
ho zařízení a velikosti výrobku.
Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů
www.jip-potraviny.cz 5