Page 7 - JIP katalog sous-vide 2019
P. 7

SOUS VIDE 2019

                Hovězí žebra






             balení cca 500 - 700 g
             49500259

             Hovězí žebra připravovaná v barbeque omáčce.
            Vybalte ze sáčku, dopečte při teplotě 200 až
            220 °C po dobu 10 až 15 minut. Doba pečení
            záleží na výkonu použitého zařízení a velikosti
            výrobku.

            Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů






                                                    Hovězí kulatá plec






                                                                  balení cca 900 - 1200 g

                                                                  49500261

                                                                  Hovězí kulatá plec, jemně solená.
                                                                  Vybalte ze  sáčku,  dopečte na  páře  při  teplotě
                                                                  200 až 220 °C po dobu 18 až 20 minut. Pro urych-
                                                                  lení přípravy můžete před pečením výrobek
                                                                  nakrájet na požadované porce. Pro zachování
                                                                  měkkosti masa můžete rovněž pouze ohřát
                                                                  zabalený výrobek při teplotě 60-70 °C po dobu 15
                                                                  minut. Doba pečení záleží na výkonu použitého
                                                                  zařízení a velikosti výrobku.

                                                                  Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů
       Hovězí zadní váleček






             balení cca 1 200 - 1 300 g

             49650213

             Hovězí zadní váleček, jemně solený
            Vybalte ze sáčku, dopečte na páře při teplotě
            200 až 220 °C po dobu 18 až 20 minut. Pro urych-
            lení  přípravy můžete  před pečením výrobek
            nakrájet na požadované porce. Pro zachování
            měkkosti masa můžete rovněž pouze ohřát
            zabalený výrobek při teplotě 60-70 °C po dobu
            15 minut. Doba pečení záleží na výkonu použité-
            ho zařízení a velikosti výrobku.

            Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů


                                                                                     www.jip-potraviny.cz          5
   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12