Page 11 - JIP katalog sous-vide 2019
P. 11
SOUS VIDE 2019
Bavorské koleno
balení cca 1300 - 1500 g
49500192
Jemně kořeněné vepřové koleno zadní.
Vybalte ze sáčku, dopečte při teplotě 200 až 220 °C
po dobu 15 až 20 minut. Doba pečení záleží na
výkonu použitého zařízení.
Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů
Grilované koleno bez kosti
balení cca 300 - 700 g
49500227
Vykostěné vepřové koleno s grilovacím kořením
Vybalte ze sáčku, dopečte při teplotě 200 až 220 °C
po dobu 15 až 20 minut. Pro rychlejší přípravu,
můžete koleno před pečením nakrájet (či pouze
povrchově nařezat). Doba pečení záleží na výkonu
použitého zařízení a velikosti výrobku.
Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů
Vepřový pulled trhané maso
balení 500 g
49500264
Vepřové trhané maso, kořeněné.
Vybalte ze sáčku, maso od sebe co nejvíce
oddělte, následně prohřejte na pánvi po dobu
4 minut. Nebo užijte studené k přímé spotřebě.
Náš tip – tento produkt je ideální v tortille či
sendviči.
Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů
www.jip-potraviny.cz 9