Page 11 - JIP katalog sous-vide 2019
P. 11

SOUS VIDE 2019

       Bavorské koleno






             balení cca 1300 - 1500 g
             49500192

             Jemně kořeněné vepřové koleno zadní.
            Vybalte ze sáčku, dopečte při teplotě 200 až 220 °C
            po dobu 15 až 20 minut. Doba pečení záleží na
            výkonu použitého zařízení.
            Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů








                           Grilované koleno bez kosti






                                                                 balení cca 300 - 700 g

                                                                 49500227

                                                                 Vykostěné vepřové koleno s grilovacím kořením
                                                                Vybalte ze sáčku, dopečte při teplotě 200 až 220 °C
                                                                po dobu  15 až  20 minut.  Pro  rychlejší přípravu,
                                                                můžete koleno před pečením nakrájet (či pouze
                                                                povrchově nařezat). Doba pečení záleží na výkonu
                                                                použitého zařízení a velikosti výrobku.

                                                                Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů






              Vepřový pulled    trhané maso





             balení 500 g

             49500264

             Vepřové trhané maso, kořeněné.
            Vybalte ze sáčku, maso od sebe co nejvíce
            oddělte, následně prohřejte na pánvi po dobu
            4 minut. Nebo užijte studené k přímé spotřebě.

            Náš tip – tento produkt je ideální v tortille či
            sendviči.

            Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů






                                                                                     www.jip-potraviny.cz          9
   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16