Page 14 - JIP katalog sous-vide 2019
P. 14
SOUS VIDE 2019
Kuřecí roláda
s uzeným masem
balení cca 1600 g
49500271
Ručně balená kuřecí roláda, plněná masovou směsí s uzeným masem.
Vybalte ze sáčku, síťky a potravinářské fólie. Dopečte při teplotě
200–220 °C po dobu 12 až 15 minut. Pro rychlejší přípravu, mů-
žete roládu před pečením nakrájet. Doba pečení záleží na výko-
nu použitého zařízení a velikosti výrobku.
Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů
Kuřecí roláda s jatýrky
balení cca 1500 g
49500262
Ručně balená kuřecí roláda, plněná masovou směsí
s játry.
Vybalte ze sáčku, síťky a potravinářské fólie. Do-
pečte při teplotě 200–220 °C po dobu 12 až 15
minut. Pro rychlejší přípravu, můžete roládu před
pečením nakrájet. Doba pečení záleží na výkonu
použitého zařízení a velikosti výrobku.
Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů
Kuřecí roláda se špenátem
balení cca 1500 g
49500244
Ručně balená kuřecí roláda, plněná masovou směsí se špenátem.
Vybalte ze sáčku, síťky a potravinářské fólie. Dopečte při tep-
lotě 200–220 °C po dobu 12 až 15 minut. Pro rychlejší pří-
pravu, můžete roládu před pečením nakrájet. Doba pečení
záleží na výkonu použitého zařízení a velikosti výrobku.
Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů
12 www.jip-potraviny.cz