Page 17 - JIP katalog sous-vide 2019
P. 17

SOUS VIDE 2019

                                                                         Kachní prsa






                                                                    balení 530 g
                                                                    49650942

                                                                    Konfitovaná kachní prsa jsou balena po dvou ku-
                                                                    sech.
                                                                   Kachní prsa vybalte ze sáčku a spolu s výpe-
                                                                   kem pečte v troubě či konvektomatu (suchý
                                                                   vzduch) při teplotě do 200 °C, kůží nahoru.
                                                                   Jakmile je kůže dokřupava, servírujte. Doba
                                                                   pečení záleží na výkonu použitého zařízení
                                                                   a velikosti výrobku.
                                                                   Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů


            Kachní čtvrtka







             balení 2000 g, hluboce zmrazeno
             49603269

             Konfitované kachní čtvrtky jsou baleny po cca pěti
             kusech.
            Vyjměte ze sáčku a spolu s výpekem vložte na pe-
            káč. Nerozmrazené pečte v předehřáté troubě 25
            - 35 minut při teplotě 200 °C. Doba pečení záleží
            na výkonu použitého zařízení a velikosti výrobku.
            Skladování: -18°C a nižší, trvanlivost 365 dní





                                                                    Králičí stehna






                                                                    balení cca 500 g
                                                                    49500255

                                                                    Konfitovaná králičí stehna, připravená na kořenové
                                                                    zelenině.
                                                                   Vybalte ze sáčku, dopečte při teplotě 200 až
                                                                   220 °C po dobu 10 až 12 minut. Králičí steh-
                                                                   na můžete rovněž pouze ohřát, pro podávání
                                                                   s omáčkami. V tomto případě je ohřívejte zaba-
                                                                   lená, při teplotě 60 - 70°C °C po dobu 10 minut.
                                                                   Doba pečení záleží na výkonu použitého zaříze-
                                                                   ní a velikosti výrobku.
                                                                   Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů



                                                                                     www.jip-potraviny.cz         15
   12   13   14   15   16   17   18   19   20