Page 17 - JIP katalog sous-vide 2019
P. 17
SOUS VIDE 2019
Kachní prsa
balení 530 g
49650942
Konfitovaná kachní prsa jsou balena po dvou ku-
sech.
Kachní prsa vybalte ze sáčku a spolu s výpe-
kem pečte v troubě či konvektomatu (suchý
vzduch) při teplotě do 200 °C, kůží nahoru.
Jakmile je kůže dokřupava, servírujte. Doba
pečení záleží na výkonu použitého zařízení
a velikosti výrobku.
Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů
Kachní čtvrtka
balení 2000 g, hluboce zmrazeno
49603269
Konfitované kachní čtvrtky jsou baleny po cca pěti
kusech.
Vyjměte ze sáčku a spolu s výpekem vložte na pe-
káč. Nerozmrazené pečte v předehřáté troubě 25
- 35 minut při teplotě 200 °C. Doba pečení záleží
na výkonu použitého zařízení a velikosti výrobku.
Skladování: -18°C a nižší, trvanlivost 365 dní
Králičí stehna
balení cca 500 g
49500255
Konfitovaná králičí stehna, připravená na kořenové
zelenině.
Vybalte ze sáčku, dopečte při teplotě 200 až
220 °C po dobu 10 až 12 minut. Králičí steh-
na můžete rovněž pouze ohřát, pro podávání
s omáčkami. V tomto případě je ohřívejte zaba-
lená, při teplotě 60 - 70°C °C po dobu 10 minut.
Doba pečení záleží na výkonu použitého zaříze-
ní a velikosti výrobku.
Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů
www.jip-potraviny.cz 15