Page 8 - JIP katalog sous-vide 2019
P. 8
SOUS VIDE 2019
Vepřový bok
Ingredience
balení cca 400 - 600 g
Vepřová žebra
49500260 připravená metodou
Konfitovaný vepřový bok, jemně kořeněný. sous-vide
Vybalte ze sáčku, dopečte při teplotě 200 až
220 °C po dobu 12 až 15 minut. Výrobek lze rov-
něž pouze ohřát (zabalený) při teplotě do 90°C
po dobu 12 minut. Doba pečení záleží na výkonu
použitého zařízení a velikosti výrobku.
Pro lepší vzhled nařežte před dopečením kůži na
povrchu na čtverečky.
Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů
Vepřová žebra premium
balení cca 500 - 700 g
49500272
Vepřová žebra, jemně solená
Vybalte ze sáčku, dopečte při teplotě 200°C
po dobu 12 až 15 minut. Výrobek lze rovněž
pouze ohřát (zabalený) při teplotě do 90°C po
dobu 12 minut. Doba pečení záleží na výkonu
použitého zařízení a velikosti výrobku.
Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů
Vepřová žebra
grilovaná
balení 500 g
49500228
Vepřová žebra ochucená grilovací marinádou.
Vybalte ze sáčku, dopečte při teplotě 200 až
220 °C po dobu 10 minut. Žebra můžete rovněž
před pečením potřít marinádou. Doba pečení
záleží na výkonu použitého zařízení a velikosti
výrobku.
Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů
6 www.jip-potraviny.cz