Page 8 - JIP katalog sous-vide 2019
P. 8

SOUS VIDE 2019

                Vepřový bok





                                                                                                                                    Ingredience
           balení cca 400 - 600 g
                                                                                                                                     Vepřová žebra
           49500260                                                                                                                  připravená metodou
           Konfitovaný vepřový bok, jemně kořeněný.                                                                                  sous-vide
           Vybalte ze sáčku, dopečte při teplotě 200 až
           220 °C po dobu 12 až 15 minut. Výrobek lze rov-
           něž pouze ohřát (zabalený) při teplotě do 90°C
           po dobu 12 minut. Doba pečení záleží na výkonu
           použitého zařízení a velikosti výrobku.
           Pro lepší vzhled nařežte před dopečením kůži na
           povrchu na čtverečky.
           Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů

                                 Vepřová žebra premium






                                                                 balení cca 500 - 700 g

                                                                 49500272

                                                                 Vepřová žebra, jemně solená
                                                                Vybalte  ze sáčku, dopečte  při teplotě  200°C
                                                                po dobu 12 až 15 minut.  Výrobek lze rovněž
                                                                pouze ohřát (zabalený) při teplotě do 90°C po
                                                                dobu 12 minut. Doba pečení záleží na výkonu
                                                                použitého zařízení a velikosti výrobku.

                                                                Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů





          Vepřová žebra



                           grilovaná






           balení 500 g

           49500228
           Vepřová žebra ochucená grilovací marinádou.

           Vybalte ze sáčku,  dopečte při teplotě 200 až
           220 °C po dobu 10 minut. Žebra můžete rovněž
           před pečením potřít marinádou. Doba pečení
           záleží na výkonu použitého zařízení a velikosti
           výrobku.

           Skladování: při 0 - 5°C, trvanlivost 90 dnů


      6           www.jip-potraviny.cz
   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13