Page 42 - JIP katalog maso 2025
P. 42

VÝSEKOVÉ MASO
                VEPŘOVÝ BOK


             Výsekové  maso  prorostlé  tukem.
             Poměr  tuku  je  závislý  na  jateční
             váze  a  stáří  zvířete.  Vhodné  na
             pečení, mletí, uzení a výrobu rolád.














          49652041     Vepřový bok  BK a kůže cca 3 kg                          20 kg     OA

          49500234     Vepřový bok  BK s kůží EU cca 3 kg                       14 kg    VAK

          49652099     Vepřový bok  BK plátky cca 500 g                         4 kg      OA

          49652098     Vepřový bok  SK plátky cca 500 g                         4 kg      OA

          49601967     Vepřový bok BK  75% libovost ES cca 3 kg                 17 kg    VAK





          49603369     Vepřový t-bone steak cca 600 g (kus cca 300 g)           15 kg    VAK































                                                              VEPŘOVÁ KOTLETA S PANENKOU
                                                              T-BONE STEAK



                                                              Vepřový t-bone steak je vynikající maso z vyzrálé vepřové kot-
                                                              lety s panenkou. Nechává se tukové krytí pro výraznější chuť
                                                              po ogrilování.





      42          WWW.JIP-POTRAVINY.CZ
   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47