Page 42 - JIP katalog maso 2025
P. 42
VÝSEKOVÉ MASO
VEPŘOVÝ BOK
Výsekové maso prorostlé tukem.
Poměr tuku je závislý na jateční
váze a stáří zvířete. Vhodné na
pečení, mletí, uzení a výrobu rolád.
49652041 Vepřový bok BK a kůže cca 3 kg 20 kg OA
49500234 Vepřový bok BK s kůží EU cca 3 kg 14 kg VAK
49652099 Vepřový bok BK plátky cca 500 g 4 kg OA
49652098 Vepřový bok SK plátky cca 500 g 4 kg OA
49601967 Vepřový bok BK 75% libovost ES cca 3 kg 17 kg VAK
49603369 Vepřový t-bone steak cca 600 g (kus cca 300 g) 15 kg VAK
VEPŘOVÁ KOTLETA S PANENKOU
T-BONE STEAK
Vepřový t-bone steak je vynikající maso z vyzrálé vepřové kot-
lety s panenkou. Nechává se tukové krytí pro výraznější chuť
po ogrilování.
42 WWW.JIP-POTRAVINY.CZ