Page 43 - JIP katalog maso 2025
P. 43
BEDERNÍ ČÁST
VEPŘOVÁ PANENKA
Vepřová panenka se nachází v bederní
části navazující na vepřovou pečeni. Jedná
se o nejkvalitnější a nejlibovější část prasete
často označovanou jako panenská svíčko-
vá. Je vhodná převážně na přípravu minutek
a medailonků
49500157 Vepřová panenka s palcem cca 500 g 16 kg VAK
49500266 Vepřová panenka bez palce bez řetízku cca 350 g 10 kg VAK
49500165 Vepřová panenka z prasnic s řetízkem cca 10 Kg (kus cca 700 g) 10 kg VAK
49500242 Vepřová panenka s palcem bez řetízku EU (cca 500g/ks) cca 10 kg 10 kg VAK
BEDERNÍ ČÁST
PALCE Z PANENEK
Část vepřové panenky oddělená od kýty. Je vhodná
převážně na přípravu minutek a medailonků.
VEPŘOVÁ KOTLETA S KOSTÍ
VEPŘOVÝ TOMAHAWK
Vepřový tomahawk je vepřová kot-
leta s žebrovou kostí. Kost zaručuje
šťavnatost. Toto maso bývá oblíbe-
né při grilování.
49652119 Vepřový tomahawk s kostí 6 ks cca 2 kg 15 kg OA
49602069 Vepřový french rack (cca 300g/ks) cca 600 g 12 kg OA
VEPŘOVÉ MASO 43