Page 41 - JIP katalog maso 2025
P. 41
HŘBETNÍ ČÁST
VEPŘOVÁ PEČENĚ
Nejhodnotnější výsekové maso ze hřbetní části pra-
sete. Obsahuje vnitrosvalový tuk v přední části, kde
navazuje na krkovici. Střední a koncová část je na-
opak bez tuku. Tukové krytí na povrchu svalu je max. do
3 mm. Vhodné převážně na plátkování
49500161 Vepřová pečeně BK s řetízkem cca 4 kg 15 kg VAK
49500204 Vepřová pečeně BK bez řetízku cca 4 kg 19 kg VAK
49652050 Vepřová pečeně BK bez řetízku KÚ cca 2 kg 20 kg OA
49652094 Vepřová pečeně BK plátek cca 500 g 4 kg OA
49500327 Vepřová pečeně BK bez řetízku Duroc EU cca 4 kg 16 kg VAK
49652068 Vepřová pečeně SK (plátky) cca 3 kg 6 kg OA
49500214 Vepřová pečeně BK bez řetízku EU cca 4,5 kg 6 kg VAK
49601005 Vepřová pečeně BK s řetízkem EU cca 4,5 kg 25 kg VAK
49652507 Vepřové žebírka spare ribs cca 3 Kg 15 Kg OA
49500319 Vepřové žebírka spare ribs EU cca 2,5 Kg 10 kg VAK
49652172 Vepřové žebírka cca 3 kg 6 kg OA
HRUDNÍ ČÁST
VEPŘOVÁ ŽEBÍRKA
Přední část čtvrtě jatečně opracované půlky
prasete. Narozdíl od plochých žeber je na nich
méně masa, a proto jsou vhodná zejména na silný
vývar.
VEPŘOVÉ MASO 41