Page 41 - JIP katalog maso 2025
P. 41

HŘBETNÍ ČÁST
                         VEPŘOVÁ PEČENĚ



           Nejhodnotnější  výsekové  maso    ze  hřbetní  části  pra-
           sete.  Obsahuje  vnitrosvalový  tuk  v  přední  části,  kde
           navazuje  na  krkovici.  Střední    a  koncová  část  je  na-
           opak bez tuku. Tukové krytí na povrchu svalu je max. do
           3 mm. Vhodné převážně na plátkování





















               49500161     Vepřová pečeně BK s řetízkem cca 4 kg                   15 kg     VAK

               49500204     Vepřová pečeně BK bez řetízku cca 4 kg                  19 kg     VAK

               49652050     Vepřová pečeně BK bez řetízku KÚ cca 2 kg               20 kg     OA

               49652094     Vepřová pečeně BK plátek cca 500 g                       4 kg     OA

               49500327     Vepřová pečeně BK bez řetízku Duroc EU cca 4 kg         16 kg     VAK

               49652068     Vepřová pečeně SK (plátky) cca 3 kg                      6 kg     OA

               49500214     Vepřová pečeně BK bez řetízku EU cca 4,5 kg              6 kg     VAK

               49601005     Vepřová pečeně BK s řetízkem EU cca 4,5 kg              25 kg     VAK


               49652507     Vepřové žebírka spare ribs cca 3 Kg                     15 Kg     OA

               49500319     Vepřové žebírka spare ribs EU cca 2,5 Kg                10 kg     VAK

               49652172     Vepřové žebírka cca 3 kg                                 6 kg     OA





                                                                             HRUDNÍ ČÁST
                                                                             VEPŘOVÁ ŽEBÍRKA




                                                                             Přední  část  čtvrtě  jatečně  opracované  půlky
                                                                             prasete.  Narozdíl  od  plochých  žeber  je  na  nich
                                                                             méně masa, a proto jsou vhodná zejména na silný
                                                                             vývar.










                                                                                         VEPŘOVÉ MASO            41
   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46