Page 12 - JIP_Katalog_Sous-vide_2025
P. 12

Vepřový bok Hoisin                                 pečený







               balení: 1 kg (700 g maso, 300 g omáčka)
               49500346
               Skladování: při 0 - 4 °C
               trvanlivost 90 dnů


               Balení neotevírejte, ohřejte ve vodní lázni (max. 80 °C) asi 5 minut nebo v konvektomatu s použitím páry (max. 85 °C)
               asi 5 minut. Po otevření balení tak jednoduše vyberete maso i s výpekem. Maso naporcujte na kostičky (na plátky,
               jak vám vyhovuje..), přidejte výpek - šťávu z původního obalu, pro zvýraznění chutě přidejte extra 200 ml Hoisin
               omáčky (z dokoupeného 500 g balení: Hoisin omáčka VB chl.), promíchejte. Pokud chcete jídlo zachovat bezlep-
               kové, doporučujeme Hoisin omáčku Beef House. Pro přípravu většího množství pokrmu upečte v troubě při teplotě
               220 °C přibližně 10 minut. V konvektomatu při 200 °C asi 5 minut, tak aby omáčka pěkně zkaramelizovala a zhoustla
               až do lepivé hmoty. V případě postupného vydávání jednotlivých porcí uchovejte ve schafingu (cca 70 °C) a porci
               těsně před servírováním krátce zprudka opečte na pánvi tak, aby omáčka pěkně zkaramelizovala a zhoustla až do
               lepivé hmoty.




                                                                            Vepřový bok








                                                                                  balení cca 1 kg
                                                                                  49500260
                                                                                  Skladování: při 0 - 5 °C
                                                                                  trvanlivost 90 dnů


               Vybalte ze sáčku, dopečte při teplotě 200 až  220 °C po dobu 12 až 15 minut. Výrobek lze rovněž pouze ohřát (za-
               balený) při teplotě do 90 °C po dobu 12 minut. Doba pečení záleží na výkonu  použitého zařízení a velikosti výrobku.
               Pro lepší vzhled nařežte před dopečením kůži na povrchu na čtverečky.







         Vepřová krkovice







               balení cca 2,3 kg
               49500257
               Skladování: při 0 - 5 °C
               trvanlivost 90 dnů


               Vybalte  ze  sáčku,  dopečte  při  teplotě  200  až  220  °C
               po dobu 15 až 20 minut. Krkovici můžete rovněž pouze
               ohřát. V tomto případě ji ohřívejte zabalenou při teplotě
               60-70 °C po dobu 20 minut.



       12          www.jip-potraviny.cz
   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17