Page 12 - JIP_Katalog_Sous-vide_2025
P. 12
Vepřový bok Hoisin pečený
balení: 1 kg (700 g maso, 300 g omáčka)
49500346
Skladování: při 0 - 4 °C
trvanlivost 90 dnů
Balení neotevírejte, ohřejte ve vodní lázni (max. 80 °C) asi 5 minut nebo v konvektomatu s použitím páry (max. 85 °C)
asi 5 minut. Po otevření balení tak jednoduše vyberete maso i s výpekem. Maso naporcujte na kostičky (na plátky,
jak vám vyhovuje..), přidejte výpek - šťávu z původního obalu, pro zvýraznění chutě přidejte extra 200 ml Hoisin
omáčky (z dokoupeného 500 g balení: Hoisin omáčka VB chl.), promíchejte. Pokud chcete jídlo zachovat bezlep-
kové, doporučujeme Hoisin omáčku Beef House. Pro přípravu většího množství pokrmu upečte v troubě při teplotě
220 °C přibližně 10 minut. V konvektomatu při 200 °C asi 5 minut, tak aby omáčka pěkně zkaramelizovala a zhoustla
až do lepivé hmoty. V případě postupného vydávání jednotlivých porcí uchovejte ve schafingu (cca 70 °C) a porci
těsně před servírováním krátce zprudka opečte na pánvi tak, aby omáčka pěkně zkaramelizovala a zhoustla až do
lepivé hmoty.
Vepřový bok
balení cca 1 kg
49500260
Skladování: při 0 - 5 °C
trvanlivost 90 dnů
Vybalte ze sáčku, dopečte při teplotě 200 až 220 °C po dobu 12 až 15 minut. Výrobek lze rovněž pouze ohřát (za-
balený) při teplotě do 90 °C po dobu 12 minut. Doba pečení záleží na výkonu použitého zařízení a velikosti výrobku.
Pro lepší vzhled nařežte před dopečením kůži na povrchu na čtverečky.
Vepřová krkovice
balení cca 2,3 kg
49500257
Skladování: při 0 - 5 °C
trvanlivost 90 dnů
Vybalte ze sáčku, dopečte při teplotě 200 až 220 °C
po dobu 15 až 20 minut. Krkovici můžete rovněž pouze
ohřát. V tomto případě ji ohřívejte zabalenou při teplotě
60-70 °C po dobu 20 minut.
12 www.jip-potraviny.cz

