Page 7 - JIP_Katalog_Sous-vide_2025
P. 7
Hovězí žebra
balení 500 - 700 g
49500259
Skladování: při 0 - 5 °C
trvanlivost 90 dnů
Vybalte ze sáčku, dopečte při teplotě 200 až 220 °C po dobu 10 až 15 minut. Doba pečení záleží na výkonu použi-
tého zařízení a velikosti výrobku.
Hovězí kulatá plec
balení cca 900 - 1 300 g
49500261
Skladování: při 0 - 5 °C
trvanlivost 90 dnů
Vybalte ze sáčku, dopečte na páře při teplotě 200 až 220 °C po dobu 18 až 20 minut. Pro urychlení přípravy můžete
před pečením výrobek nakrájet na požadované porce. Pro zachování měkkosti masa můžete rovněž pouze ohřát
zabalený výrobek při teplotě 60-70 °C po dobu 15 minut. Doba pečení záleží na výkonu použitého zařízení a velikosti
výrobku.
Hovězí plec k natrhání
balení cca 1,8 kg
49500333
Skladování: při 0 - 5 °C
trvanlivost 80 dnů
Výrobek zabalený v původním obalu ohříváme v konvektomatu či teplé vodě po dobu cca 20 minut. Poté vybalit,
maso natrhat, smíchat s výpekem a/nebo zvolenou marinádou (záleží jak šťavnatý výsledek zákazník požaduje),
necháme minutu odpočinout a poté servírujeme. Vhodné na hranolky, tortilly, sendviče...
7

