Page 7 - JIP_Katalog_Sous-vide_2025
P. 7

Hovězí žebra









               balení 500 - 700 g
               49500259
               Skladování: při 0 - 5 °C
               trvanlivost 90 dnů



               Vybalte ze sáčku, dopečte při teplotě 200 až 220 °C po dobu 10 až 15 minut. Doba pečení záleží na výkonu použi-
               tého zařízení a velikosti výrobku.






                                                                      Hovězí kulatá plec







                                                                            balení cca 900 - 1 300 g
                                                                            49500261
                                                                            Skladování: při 0 - 5 °C
                                                                            trvanlivost 90 dnů


               Vybalte ze sáčku, dopečte na páře při teplotě 200 až 220 °C po dobu 18 až 20 minut. Pro urychlení přípravy můžete
               před pečením výrobek nakrájet na požadované porce. Pro zachování měkkosti masa můžete rovněž pouze ohřát
               zabalený výrobek při teplotě  60-70 °C po dobu 15 minut. Doba pečení záleží na výkonu použitého zařízení a velikosti
               výrobku.







         Hovězí plec k natrhání







               balení cca 1,8 kg
               49500333
               Skladování: při 0 - 5 °C
               trvanlivost 80 dnů



               Výrobek zabalený v původním obalu ohříváme v konvektomatu či teplé vodě po dobu cca 20 minut. Poté vybalit,
               maso natrhat, smíchat s výpekem a/nebo zvolenou marinádou (záleží jak šťavnatý výsledek zákazník požaduje),
               necháme minutu odpočinout a poté servírujeme. Vhodné na hranolky, tortilly, sendviče...




                                                                                                                   7
   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12