Page 14 - JIP_Katalog_Sous-vide_2025
P. 14
Grilované koleno
balení cca 300 - 700 g bez kosti
49500227
Skladování: při 0 - 5 °C
trvanlivost 90 dnů
Vybalte ze sáčku, dopečte při teplotě 200 až 220 °C po dobu 15 až 20 minut. Pro rychlejší přípravu, můžete koleno
před pečením nakrájet (či pouze povrchově nařezat). Doba pečení záleží na výkonu použitého zařízení a velikosti
výrobku.
Laskomina od Jarina Vepřové koleno
bez kosti
balení: 500 g
49500344
Skladování: při 0 - 4 °C
trvanlivost 90 dnů
Balení neotevírejte, ohřejte ve vodní lázni (max. 85 °C) asi 10 minut nebo v konvektomatu s použitím páry (max. 80 °C)
asi 10 minut. Po otevření balení tak jednoduše vyberete maso s vývarem, bez ztrát, zbytků zachycených na obalu.
Obsah balení vložte do vhodné nádoby, pečením prohřejte a zapékejte v troubě při teplotě 220 °C přibližně 15 minut.
V konvektomatu při 170 °C asi 15 minut. Na rozpáleném grilu asi 10-15 minut. V mikrovlnné troubě přibližně 7 minut.
(800 W). Použijete-li pečení v troubě, doporučujeme přidat funkci grilování na posledních 5 minut přípravy.
Vepřové koleno zadní
balení 1,4 kg s kostí
49500342
Skladování: při 0 - 4 °C Bavorský řez
trvanlivost 90 dnů
Masný výrobek tepelně opracovaný. balení obsahuje minimálně 1400 g zadního vepřového kolena s kostí v syrovém
stavu, surovina pochází z mladých jatečných kusů. Jemná chuť, lehce nasolená a nakořeněná, s možností dalšího
dochucení dle vlastních preferencí, připravená k okamžité konzumaci.
14 www.jip-potraviny.cz

