Page 14 - JIP_Katalog_Sous-vide_2025
P. 14

Grilované koleno





               balení cca 300 - 700 g bez kosti



               49500227
               Skladování: při 0 - 5 °C
               trvanlivost 90 dnů



               Vybalte ze sáčku, dopečte při teplotě 200 až 220 °C po dobu 15 až 20 minut. Pro rychlejší přípravu, můžete koleno
               před pečením nakrájet (či pouze povrchově nařezat). Doba pečení záleží na výkonu použitého zařízení a velikosti
               výrobku.

            Laskomina od Jarina                                             Vepřové koleno









                                                                                              bez kosti
                                                                      balení: 500 g
                                                                      49500344

                                                                      Skladování: při 0 - 4 °C
                                                                      trvanlivost 90 dnů


               Balení neotevírejte, ohřejte ve vodní lázni (max. 85 °C) asi 10 minut nebo v konvektomatu s použitím páry (max. 80 °C)
               asi 10 minut. Po otevření balení tak jednoduše vyberete maso s vývarem, bez ztrát, zbytků zachycených na obalu.
               Obsah balení vložte do vhodné nádoby, pečením prohřejte a zapékejte v troubě při teplotě 220 °C přibližně 15 minut.
               V konvektomatu při 170 °C asi 15 minut. Na rozpáleném grilu asi 10-15 minut. V mikrovlnné troubě přibližně 7 minut.
               (800 W). Použijete-li pečení v troubě, doporučujeme přidat funkci grilování na posledních 5 minut přípravy.









         Vepřové koleno zadní



               balení 1,4 kg s kostí



               49500342
               Skladování: při 0 - 4 °C                                                   Bavorský řez
               trvanlivost 90 dnů


               Masný výrobek tepelně opracovaný. balení obsahuje minimálně 1400 g zadního vepřového kolena s kostí v syrovém
               stavu, surovina pochází z mladých jatečných kusů. Jemná chuť, lehce nasolená a nakořeněná, s možností dalšího
               dochucení dle vlastních preferencí, připravená k okamžité konzumaci.



       14          www.jip-potraviny.cz
   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19