Page 9 - JIP_Katalog_Sous-vide_2025
P. 9
Vepřové koleno s kůží
s kostí
balení 750 g
49500341
Skladování: při 0 - 4 °C
trvanlivost 60 dnů
Balení neotevírejte, ohřejte ve vodní lázni (od 70 °C do 85 °C) asi 15 minut nebo v konvektomatu s použitím páry (max.
85 °C) asi 15 minut. Po otevření balení tak jednoduše vyberete maso s vývarem, bez ztrát, zbytků zachycených na
obalu. Obsah balení vložte do vhodné nádoby, pečením prohřejte a zapékejte v troubě při teplotě 200 °C přibližně
20 minut. V konvektomatu při 170 °C asi 17-20 min. Na rozpáleném grilu asi 10-15 min. V mikrovlnné troubě přibližně
5-7 minut. (800 W). Použijete-li pečení v troubě, doporučujeme přidat funkci grilování na posledních 5 minut přípravy.
Vepřové koleno s kostí
BBQ
balení 600 g
49500311
Skladování: při 0 - 5 °C, trvanlivost 180 dnů.
Po otevření spotřebujte do 24 hodin.
Koleno vyjměte z plastového sáčku a položte na grilovací
nebo pečící plech. Trouba: V předehřáté troubě pečte 30-40minut při 200 °C.
Gril: cca 15-20 minut po obvodu s nepřímým ohřevem. Skvěle se hodí k čerstvému chlebu.
Vepřová pečeně trhaná
BBQ
balení 550 g
49500312
Skladování: při 0 - 5 °C, trvanlivost 180 dnů.
Po otevření spotřebujte do 24 hodin.
Maso vyjměte ze sáčku a vložte do ohnivzdorné
kuchyňské nádoby. Přelijte zbytkem šťávy a zahřejte podle
pokynů na obale. Před podáváním maso natrhejte pomocí 2 vidliček a smíchejte se šťávou.
9

