Page 12 - JIP katalog maso 2025
P. 12

ZADNÍ ČÁST
                                                                                 KÝTA OŘECH




                                                                                 Libová  část  zadní  kýty  (předkýtí).
                                                                                 Skládá se ze tří částí svaloviny, které
                                                                                 se od sebe oddělují. Je vynikající na
                                                                                 pečeni (peče se vcelku). Používá se
                                                                                 rovněž na vaření, dušení či rolády.










               49500202     Hovězí zadní ořech předkýtí kráva EU cca 5,5 kg         21 kg     VAK

               49500237     Hovězí zadní ořech býk EU cca 3 kg                      12 kg     VAK

               49652434     Hovězí heart of rump steak/zadní část kýty kráva EU cca 2-3 k  20 kg  VAK

               49660090     Hovězí zadní kýta ořech kráva EU cca 6 kg               20 kg     VAK


               49652232     Hovězí zadní bez kosti KÚ cca 3 kg                      15 kg      VL

               49652229     Hovězí váleček KÚ cca 3 kg                              20 kg      VL

               49652435     Hovězí váleček kráva EU cca 2 kg                        20 kg     VAK






                               ZADNÍ ČÁST
                 HOVĚZÍ ZADNÍ



            Mix hovězího zadního. Může se jednat
            o váleček, kýtu, karabáček, spodní šál,
            květovanou špičku či horní šál.


















                                                                                ZADNÍ ČÁST
                                                                                VÁLEČEK




                                                                                Část  zadní  plece  neboli  falešná
                                                                                svíčková.  Maso  vhodné  na  steaky,
                                                                                minutovou úpravu a pečení.


      12          WWW.JIP-POTRAVINY.CZ
   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17