Page 12 - JIP katalog maso 2025
P. 12
ZADNÍ ČÁST
KÝTA OŘECH
Libová část zadní kýty (předkýtí).
Skládá se ze tří částí svaloviny, které
se od sebe oddělují. Je vynikající na
pečeni (peče se vcelku). Používá se
rovněž na vaření, dušení či rolády.
49500202 Hovězí zadní ořech předkýtí kráva EU cca 5,5 kg 21 kg VAK
49500237 Hovězí zadní ořech býk EU cca 3 kg 12 kg VAK
49652434 Hovězí heart of rump steak/zadní část kýty kráva EU cca 2-3 k 20 kg VAK
49660090 Hovězí zadní kýta ořech kráva EU cca 6 kg 20 kg VAK
49652232 Hovězí zadní bez kosti KÚ cca 3 kg 15 kg VL
49652229 Hovězí váleček KÚ cca 3 kg 20 kg VL
49652435 Hovězí váleček kráva EU cca 2 kg 20 kg VAK
ZADNÍ ČÁST
HOVĚZÍ ZADNÍ
Mix hovězího zadního. Může se jednat
o váleček, kýtu, karabáček, spodní šál,
květovanou špičku či horní šál.
ZADNÍ ČÁST
VÁLEČEK
Část zadní plece neboli falešná
svíčková. Maso vhodné na steaky,
minutovou úpravu a pečení.
12 WWW.JIP-POTRAVINY.CZ