Page 16 - JIP katalog maso 2025
P. 16

OCASNÍ ČÁST
               HOVĚZÍ OHÁŇKA


            Zakončení  páteře  s  vysokým  obsahem
            kolagenu. Ideální pro přípravu hovězího
            vývaru.









                                                                                        VNITŘNOSTI
                                                                                        HOVĚZÍ JAZYK



                                                                                        Delikatesa s jemnou chutí
                                                                                        a měkkou texturou. Ideální
                                                                                        na vaření, pečení i grilo-
                                                                                        vání.








              49652219     Hovězí oháňka cca 3 kg                                   15 kg     VL

              49652321     Hovězí jazyk cca 1 kg                                    20 kg     VL

              49652081     Hovězí polévková směs cca 3 kg                           6 kg     OA


              49650063     Hovězí kosti harfy CZ cca 4 kg                           8 kg      VL

              49652367     Hovězí kosti masové CZ cca 3 kg                          15 kg     VL



                                  KOSTI
              HOVĚZÍ HARFY



             Masové kosti k přípravě polévek.                                       MIX
             Před vařením je můžete chvíli péct                                     POLÉVKOVÁ SMĚS
             v troubě pro výraznější masovou
             chuť vývaru.
                                                                                    Mix  hovězích  částí  speciálně  pro
                                                                                    přípravu silného hovězího vývaru.




















      16          WWW.JIP-POTRAVINY.CZ
   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21