Page 17 - JIP katalog maso 2025
P. 17

KOSTI
                                                                     MORKOVÉ KOSTI



                                                                    Morková  kost  obsahuje  morek.  Zpravidla  se
                                                                    jedná  o  část  dlouhé  kosti  -  ramenní,  holenní
                                                                    nebo stehenní. Používá se při přípavě vývarů,
                                                                    do omáček nebo jako pečená delikatesa.








              49650065     Hovězí morkové kosti CZ cca 1,2 kg                       4 kg      OA


              49652290     Hovězí morkové kosti řezané cca 3 kg                     15 kg     VL

              49601011     Hovězí morkové kosti EU cca 5 kg                         19 kg    VAK

              49502068     Hovězí býčí žlázy CZ cca 2 kg                            16 kg    VAK


              49650595     Hovězí srdce CZ cca 1 kg                                 1 kg      OA

              49652366     Hovězí dršťky ztužené CZ cca 3 kg                        15 kg     VL

              49601900     Hovězí dršťky vařené krájené 1 kg                        10 kg    VAK

              49601919     Hovězí dršťky vařené krájené 500 g                       10 kg    VAK






                                ORGÁN
                   BÝČÍ ŽLÁZY




            Jemné maso s nízkých obsahem tuku.
            Při správné úpravě jsou považová-
            ny za delikatesu. Ačkoli nejsou žlázy
            vnitřnosti, jelikož v sobě nehromadí
            žádné odpadní látky, rychle se kazí.






                                                                                       VNITŘNOSTI
                                                                                       HOVĚZÍ DRŠŤKY



                                                                                       Přední  část  hovězího  žaludku.  Držky
                                                                                       jsou vyčištěné a uvařené pro snadnou
                                                                                       přípravu držkové polévky.










                                                                                           HOVĚZÍ MASO           17
   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22