Page 74 - JIP katalog maso 2025
P. 74

JELEN
                  JELENÍ KÝTA



                  Vyznačuje   se   pevnou
                  vláknitou strukturou. Využívá
                  se ke zhotovení vynikajícícíh
                  omáček  nebo  k  minutkové
                  úpravě  na  pánvi.  Kýta  je
                  rovněž vhodná na pečení,
                  dušení  či  k  přípravě
                  šťavnatých řízků.








                                                                                      JELEN
                                                                                      JELENÍ GULÁŠ




                                                                                     Krájené  jelení  maso  složené
                                                                                     z  kližky,  kýty  a  krkovice.  Již
                                                                                     připravené   pro   přípravu
                                                                                     guláše.  Vynikající  je  i  guláš
                                                                                     z více druhů masa.














            49601929     Berbera Jelení hřbet bez kosti CZ cca 500g-1,2kg        15 kg     VAK
            49601993     Berbera Jelení kýta bez kosti CZ cca 1-5kg              15 kg     VAK


            49602011     Berbera Jelení maso na guláš CZ 1 kg                     5 kg     VAK

            49601995     Berbera Jelení maso na guláš CZ 2,5kg                   2,5 kg    VAK

            49606039     Berbera Jelení plec bez kosti CZ cca 4kg                15 kg     VAK

            49602009     Berbera Jelení svíčková CZ cca 1kg                       5 kg     VAK





      74          WWW.JIP-POTRAVINY.CZ
   69   70   71   72   73   74   75   76   77   78   79