Page 74 - JIP katalog maso 2025
P. 74
JELEN
JELENÍ KÝTA
Vyznačuje se pevnou
vláknitou strukturou. Využívá
se ke zhotovení vynikajícícíh
omáček nebo k minutkové
úpravě na pánvi. Kýta je
rovněž vhodná na pečení,
dušení či k přípravě
šťavnatých řízků.
JELEN
JELENÍ GULÁŠ
Krájené jelení maso složené
z kližky, kýty a krkovice. Již
připravené pro přípravu
guláše. Vynikající je i guláš
z více druhů masa.
49601929 Berbera Jelení hřbet bez kosti CZ cca 500g-1,2kg 15 kg VAK
49601993 Berbera Jelení kýta bez kosti CZ cca 1-5kg 15 kg VAK
49602011 Berbera Jelení maso na guláš CZ 1 kg 5 kg VAK
49601995 Berbera Jelení maso na guláš CZ 2,5kg 2,5 kg VAK
49606039 Berbera Jelení plec bez kosti CZ cca 4kg 15 kg VAK
49602009 Berbera Jelení svíčková CZ cca 1kg 5 kg VAK
74 WWW.JIP-POTRAVINY.CZ