Page 75 - JIP katalog maso 2025
P. 75

SRNEC/SRNKA
                SRČNÍ KÝTA


                Srnčí  kýta  má  charakter
                mírně  kořeněného  masa.
                Pro  gurmány  se  stává
                gastronomickým  zážitkem.
                Je  vhodná  na  pečení,
                přípravu     lahodných
                omáček či řízků.









                 49602003     Berbera Srnčí kýta bez kosti CZ cca 1 kg                 15 kg    VAK

                 49601999     Berbera Srnčí maso na guláš CZ 1 kg                      5 kg     VAK


                 49602002     Berbera Srnčí plec bez kosti CZ cca 500 g                15 kg    VAK




















                                                                                          SRNEC/SRNKA
                                                                                         SRNČÍ PLEC



                                                                                         Jedná  se  o  soubor  libových
                                                                                         svalů  přední  části  srnčího.
                                                                                         Tyto  svaly  mají  jemná  vlákna,
                                                                                         ale  pevnou  strukturu  s  tmavě
                                                                                         červenou  barvou  a  výraznou
                                                                                         zvěřinovou vůní.







                                                                                                ZVĚŘINA          75
   70   71   72   73   74   75   76   77   78   79   80