Page 30 - JIP katalog maso 2025
P. 30

LOUPANÁ PLEC
                                                                                 TOP BLADE



                                                                                 Přední  část  plece  (podlopatkový
                                                                                 sval),  získává  se  vyloupnutím  od
                                                                                 lopatky.  Jedná  se  o  maso  s  vysokým
                                                                                 mramorováním, velmi jemné a šťavnaté.
                                                                                 Vhodné   na   přípravu   steaků,
                                                                                 nízkoteplotní úpravu a dušení.



          49659986     Hovězí top blade/loupaná plec Irsko cca 2-3 kg           14 kg    VAK

          49603501     Hovězí beef skirt/veverka cca 15 kg                      15 kg    VAK

          49660092     Hovězí Hanger steak/veverka cca 3-4kg VAK                20 kg    VAK


          49650151     Hovězí tomahawk US cca 8-9 kg                            8 kg     VAK




















                                  VEVERKA
       BEEF SKIRT/HANGER



       Svalový úpon bránice. Jedná se o maso výraz-
       né chuti s hrubšími vlákny. Ideální na gril.










                                                                             VYSOKÝ ROŠTĚNEC S  KOSTÍ
                                                                             TOMAHAWK



                                                                              Steak  z  hovězího  vysokého  roštěnce  (rib
                                                                              eye) s kostí. Název tomahawk dostal díky
                                                                              podobnosti s jednoruční sekerou.



      30          WWW.JIP-POTRAVINY.CZ
   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35