Page 35 - JIP katalog maso 2025
P. 35
VEAL LOIN
PEČENĚ
Pečeni tvoří hřbetní svalovina.
Maso je velmi šťavnaté a jak již
název napovídá, je skvělé pro
přípravu steaků a k pečení.
VYSOKÝ ROŠTĚNEC
RIB EYE
Telecí vysoký roštěnec nemá ta-
kové mramorování jako hovězí
maso, díky čemuž nepotřebuje
dlouho grilovat, aby si zachoval
svou šťavnatost a chuť.
49650199 Telecí pečeně bez kosti Nizozemsko cca 3-5 kg 19 kg VAK
49650128 Telecí Rib Eye/vysoký roštěnec NL cca 1-2kg 18 kg VAK
49650125 Telecí spodní šál mléčné Nizozemsko cca 2-4 kg 24 kg VAK
KÝTA
SPODNÍ ŠÁL
Část zadní kýty, má hrubší
svalové vlákno, libové maso
vhodné na steaky, dušení
a pečení.
TELECÍ MASO 35