Page 35 - JIP katalog maso 2025
P. 35

VEAL LOIN
                          PEČENĚ



               Pečeni tvoří hřbetní svalovina.
               Maso je velmi šťavnaté a jak již
               název napovídá, je skvělé pro
               přípravu steaků a k pečení.





















                                                                                      VYSOKÝ ROŠTĚNEC
                                                                                      RIB EYE




                                                                                     Telecí vysoký roštěnec nemá ta-
                                                                                     kové  mramorování  jako  hovězí
                                                                                     maso,  díky  čemuž  nepotřebuje
                                                                                     dlouho grilovat, aby si zachoval
                                                                                     svou šťavnatost a chuť.








               49650199     Telecí pečeně bez kosti Nizozemsko cca 3-5 kg           19 kg     VAK

               49650128     Telecí Rib Eye/vysoký roštěnec NL cca 1-2kg             18 kg     VAK

               49650125     Telecí spodní šál mléčné Nizozemsko cca 2-4 kg          24 kg     VAK








                            KÝTA
            SPODNÍ ŠÁL



           Část  zadní  kýty,  má  hrubší
           svalové vlákno, libové maso
           vhodné na steaky, dušení
           a pečení.









                                                                                           TELECÍ MASO           35
   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40