Page 25 - JIP katalog maso 2025
P. 25

KVĚTOVÁ ŠPIČKA
                                                                                            PICANHA




                                                                                            Zadní  část  hovězího,
                                                                                            s  tukovým  krytím,  jemné
                                                                                            maso na grilování.














                            ZADNÍ ČÁST KÝTY
                     RUMP STEAK


              Zadní  část  hovězího,  bez  tukového
              krytí,jemné maso na grilování. V přípa-
              dě tukového krytí tuto část nazýváme
              Picanha.


                49659771    Hovězí picanha/květová špička ARG Grain fed cca 1,5-3kg  10 kg    VAK

                49659772    Hovězí picanha/květová špička Uruguay cca 1,5-3 kg       20 kg    VAK


                49650030    Hovězí rump steak/zadní část kýty Argentina cca 3 kg     14 kg    VAK

                49650031    Hovězí rump steak/zadní část kýty Uruguay cca 3 kg       12 kg    VAK

                49652274    Hovězí rump steak/zadní část kýty Irsko cca 3 kg         20 kg    VAK

                49659988    Hovězí rump steak/zadní část kýty Paraguay cca 3 kg      15 kg    VAK

                49659777    Hovězí waguy rump steak/zadní část kýty Austrálie cca 3-5 kg  22 kg  VAK


                49651998    Hovězí tri tip/maminha Uruguay Grainfed cca 1,5-2,5 kg   20 kg    VAK

                49650220    Hovězí tri tip/maminha Argentina cca 2-3 kg              14 kg    VAK












                                                                                 ČÁST MEZI KÝTOU A KVĚTOVOU ŠPIČKOU
                                                                                 MAMINHA/TRI TIP




                                                                                 Maso    trojúhelníkového   tvaru
                                                                                 nacházející se mezi kýtou a květovou
                                                                                 špičkou. Má velmi křehké tukové vlákno
                                                                                 a  tukové  krytí.  Steak  z  tri  tipu  má
                                                                                 vyraznou chuť.


                                                                                        STEAKOVÉ MASO            25
   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30