Page 27 - JIP katalog maso 2025
P. 27

FALEŠNÁ SVÍČKOVÁ
                  CHUCK TENDER



               Část  přední  plece  nebo-li  falešná
               svíčková,  maso  vhodné  na  dušení,
               pečení a grilování.









                49650146    Hovězí chuck tender/falešná svíčková Argentina cca 1,5-2,5 kg  20 kg  VAK

                49659905    Hovězí chuck tender/falešná svíčková Uruguay cca 1,5-2,5 kg  17 kg  VAK

                49659985    Hovězí chuck tender/falešná svíčková Irsko cca 1,4-2 kg  19 kg    VAK

                49650149    Hovězí knuckle/kýta ořech Argentina cca 3-5 kg           20 kg    VAK


                49659775    Hovězí knuckle/kýta ořech Uruguay Grain fed cca 3,5-5 kg  20 kg   VAK

                49659907    Hovězí knuckle/kýta ořech USA cca 4-5 kg                 19 kg    VAK

                49659990    Hovězí knuckle/kýta ořech Irsko cca 4-6 kg               20 kg    VAK

                49650159    Hovězí ball tip/špička ořechu USA cca 1-2 kg             11 kg    VAK





                                                                                    PŘEDKÝTÍ OŘECH
                                                                                    KNUCKLE



                                                                                     Libová  část  z  předku  zadní  kýty,
                                                                                     očištěné,  zbavené  tukové  vrstvy
                                                                                     vhodné na steaky, minutkovou úpravu
                                                                                     a pečení.












                                   ŠPIČKA OŘECHU
                                 BALL TIP



                    Špička  ořechu.  Libová  část  hovězí
                    kýty  vhodná  ke  grilování,  ale  také
                    k pečení v celku.






                                                                                        STEAKOVÉ MASO            27
   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32