Page 29 - JIP katalog maso 2025
P. 29

HRUDÍ
                  BRISKET



         Maso  ze  spodní  části  hrudi
         s  vyšším  obsahem  vaziva
         a tuku vhodné k dušení nebo
         pomalému pečení.













                                                                                        PUPEK
                                                                                        FLAP STEAK



                                                                                        Maso  z  pupku, které je určené na
                                                                                        grilování. Je velmi šťavné a chutné.














                49652001    Hovězí brisket/hrudí Uruguay Grain fed cca 2-4 kg        20 kg    VAK

                49652023    Hovězí brisket/hrudí Argentina cca 3-5 kg                20 kg    VAK


                49659928    Hovězí flap steak/pupek střední část Irsko cca 2-3 kg    12 kg    VAK

                49659930    Hovězí flap steak/pupek střední část Uruguay Grainfed cca 1-2 kg  20 kg  VAK

                49660091    Hovězí Diamond steak/špička plece Irsko cca 300 g        20 kg    VAK

















                          HOVĚZÍ PLEC
         DIAMOND STEAK



          Špička hovězí plece s velmi jemnou
          svalovinou.  Vhodná  na  přípravu
          steaků, tatarského bifteku i na gril.




                                                                                        STEAKOVÉ MASO            29
   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34