Page 22 - JIP katalog maso 2025
P. 22
STEAKOVÉ
•MASO•
1 CHUCK ROLL (KRK)
2 BRISKET (HRUDÍ)
3 RIB-EYE (VYSOKÝ ROŠTĚNEC)
4 CHUCK TENDER (KULATÁ PLEC)
5 TOP BLADE (LOUPANÁ PLEC)
6 SHOULDER CLOD (VELKÁ PLEC)
7 STRIPLOIN (NÍZKÝ ROŠTĚNEC)
DĚLENÍ MASA 8 TENDERLOIN (SVÍČKOVÁ)
9 BALL TIP (KVĚTOVÁ ŠPIČKA)
10 KNUCKLE (OŘECH)
11 SHORT RIBS (ŽEBRA)
12 FLAP STEAK (PUPEK)
13 FLANK STEAK (SLABINA)
14 RUMP STEAK (KVĚTOVÁ ŠPIČKA)
15 EYE ROUND (VÁLEČEK)
16 SILVER SIDE (SPODNÍ ŠÁL)
22 WWW.JIP-POTRAVINY.CZ