Page 34 - Magazín JIP Potraviny
P. 34

1 kg rajčat, 1 červená paprika, 1 okurka, 1 červená cibule, 1 stroužek česneku,
                         50 ml olivového oleje, 20 ml červeného vinného octa, sůl a čerstvě mletý pepř, bílý chléb


               Rajčata spařte horkou vodou a oloupejte slupku, poté je nakrájejte na kousky (zelené mí�sto pod stopkou vykrojte).
               Okurku oloupejte a nakrájejte, papriku zbavte semí�nek a také nakrájejte. Zeleninu vložte do mixéru a přidejte nahrubo
               nasekanou cibuli a najemno nasekaný česnek, olej, ocet, sůl a pepř a vše rozmixujte. Pokud vám přijde polévka pří�liš
                              ří�dká, přidejte do mixéru stří�dku chleba, nechte ji nasáknout a poté rozmixujte.
                                 Gazpacho nechte vychladit v lednici a podávejte s opečených chlebem.

                                                        Gazpacho












































                                                                        gazpacho































       34
   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39