Magazíny

Pro naše partnery, zákazníky a ostatní vydáváme čtvrtletní periodikum zaměřené na kvalitní gastronomii, nové trendy, zboží a vyhlášené podniky v ČR.

JIP Magazín je čtvrtletní periodikum zaměřené na kvalitní gastronomii, nové trendy, zboží a vyhlášené podniky v ČR.

Cíle časopisu:

  •     Sledovat trendy moderní gastronomie s důrazem na čerstvost a kvalitu potravin.
  •     Představovat recepty, přípravu jídel i jejich servírování.
  •     Představovat úspěšné kuchaře (nositele ocenění).
  •     Přinášet rozhovory se známými osobnostmi s důrazem na jejich vztah ke gastronomii.
  •     Představovat nejlepší gastroprovozovny v České republice.

Část nákladu je cíleně distribuována po celé České republice:

  •     Velkoobchodním zákazníkům skupiny JIP – restauracím, barům, jídelnám.
  •     Vedoucím maloobchodních provozoven potravin.

Další část tištěného nákladu je volně k dispozici všem zákazníkům obchodů Cash and Carry na jedenácti místech v České republice.

Maloobchodním zákazníkům ze sítí JIP a PLUS JIP je časopis k dispozici ke stažení na našich stránkách a registrovaným zákazníkům je také zasílán elektronicky do jejich e-mailové schránky.

MAGAZÍN LÉTO 2019


JIP MAGAZÍN JARO 2019


JIP MAGAZÍN ZIMA 2018


JIP MAGAZÍN PODZIM 2018


JIP MAGAZÍN LÉTO 2018


JIP MAGAZÍN JARO 2018


JIP MAGAZÍN ZIMA 2017


JIP MAGAZÍN JARO 2017


JIP MAGAZÍN ZIMA 2016


JIP MAGAZÍN SPECIÁL 2016


JIP Magazín jaro 2016 - VELIKONOČNÍ RECEPTY

JIP MAGAZÍN JARO 2016


JIP Magazín jaro 2016 - VELIKONOČNÍ RECEPTY

JIP MAGAZÍN ZIMA 2015


JIP MAGAZÍN PODZIM 2015

JIP MAGAZÍN LÉTO 2015


JIP MAGAZÍN JARO 2015


JIP MAGAZÍN ZIMA 2014


JIP MAGAZÍN PODZIM 2014