Page 41 - Magazín JIP Potraviny
P. 41

tuňákový tatarák
                                                                   s mangem





























                                          Tuňákový tatarák s mangem


                300 g čerstvého tuňáka, 1 zralé mango, ½ červené cibule, ½ lžíce wasabi, lžíce sójové omáčky, lžíce rybí omáčky,
                                               šťáva z 1 limetky, čerstvá petrželka

              Tuňáka očistěte od šlach a nakrájejte ho na malé kostičky. Mango oloupejte a nakrájejte je ho na stejně velké kostky jako
              tuňáka. Cibuli nakrájejte na velmi tenká kolečka. Všechny ingredience promí�chejte. V jiné misce smí�chejte wasabi s vodou,
              přidejte sójovou a rybí� omáčku i šťávu z limetky. Vše promí�chejte a vytvořte dresink. Ten smí�chejte s tatarákem alespoň
                                          20 minut před podávání�m. Ozdobte lí�stky petrželky.


                                                                                                                41
   36   37   38   39   40   41   42   43   44