Page 23 - JIP katalog ryby 2025
P. 23
UZENÉ MOŘSKÉ RYBY CHLAZENÉ
název obj. kód specifikace min. obj.
Losos norský uzený za tepla 49504083 125 g (bal. 6 ks) 6 ks
Losos norský uzený teplým kouřem, plátky 49504082 150 g (bal. 5 ks) 5 ks
Norský losos uzený BK, bez kůže, plátky 49651051 cca 1,1 kg, VAK 1,1 kg
Norský losos uzený BK, bez kůže, plátky 49504104 500 g 8 ks
Norský losos uzený BK, bez kůže, plátky 49504105 100 g, VAK 12 ks
Norský losos uzený SK, bez kůže, plátky 49651050 cca 1,3 kg 1,3 kg
Divoký losos uzený, plátky 49504080 100 g (bal. 10 ks) 10 ks
Losos marinovaný, pepř & křenová omáčka 49504087 170 g (bal. 5 ks) 5 ks
Losos filet uzený 48901100 cca 200 - 300 g, VL 2,5 kg
Losos filet uzený, kořeněný 48901094 cca 100 - 200 g, VL 2,5 kg
Tuňák steak uzený 48901069 cca 200 g, VAK 2,5 kg
Žralok steak uzený 48901083 cca 200 - 400 g, VAK 2 kg
Makrela obecná uzená, celá s hlavou 49504072 cca 200 - 400 g, VAK 2,5 kg
Makrela obecná uzená, celá s hlavou 49504094 cca 200 - 360 g, (bal.1 kg), VL 2,5 kg
Halibut grónský uzený, plátky 49504090 100 g (bal. 10 ks) 10 ks
Norský losos uzený
bez kosti, bez kůže, plátky
Losos norský steak
uzený za tepla
Ryby jsou po marinování uzeny dvěma způsoby – teplým, nebo
studeným kouřem. V případě teplého kouře se udí při teplotě od Tuňák steak uzený
50 do 70 °C, což se uplatňuje nejčastěji pro tučnější ryby typu
sumec, tolstolobik či kapr. Studený kouř nesmí přesáhnout 24 °C,
doba uzení je od 4 do 10 hodin. Používá se pro ryby jako je např.
norský losos, halibut nebo pstruh lososovitý.
UZENÉ MOŘSKÉ RYBY CHLAZENÉ 23