Page 23 - JIP katalog ryby 2025
P. 23

UZENÉ MOŘSKÉ RYBY CHLAZENÉ





          název                                         obj. kód   specifikace                         min. obj.
          Losos norský uzený za tepla                   49504083   125 g (bal. 6 ks)                     6 ks
          Losos norský uzený teplým kouřem, plátky      49504082   150 g (bal. 5 ks)                     5 ks
          Norský losos uzený BK, bez kůže, plátky       49651051   cca 1,1 kg, VAK                      1,1 kg
          Norský losos uzený BK, bez kůže, plátky       49504104   500 g                                 8 ks
          Norský losos uzený BK, bez kůže, plátky       49504105   100 g, VAK                            12 ks
          Norský losos uzený SK, bez kůže, plátky       49651050   cca 1,3 kg                           1,3 kg
          Divoký losos uzený, plátky                    49504080   100 g (bal. 10 ks)                    10 ks
          Losos marinovaný, pepř & křenová omáčka       49504087   170 g (bal. 5 ks)                     5 ks
          Losos filet uzený                             48901100   cca 200 - 300 g, VL                  2,5 kg
          Losos filet uzený, kořeněný                   48901094   cca 100 - 200 g, VL                  2,5 kg
          Tuňák steak uzený                             48901069   cca 200 g, VAK                       2,5 kg
          Žralok steak uzený                            48901083   cca 200 - 400 g, VAK                  2 kg
          Makrela obecná uzená, celá s hlavou           49504072   cca 200 - 400 g, VAK                 2,5 kg
          Makrela obecná uzená, celá s hlavou           49504094   cca 200 - 360 g, (bal.1 kg), VL      2,5 kg
          Halibut grónský uzený, plátky                 49504090   100 g (bal. 10 ks)                    10 ks







                      Norský losos uzený
                      bez kosti, bez kůže, plátky







                                                           Losos norský steak
                                                           uzený za tepla














         Ryby jsou po marinování uzeny dvěma způsoby – teplým, nebo
         studeným kouřem. V případě teplého kouře se udí při teplotě od                 Tuňák steak uzený
         50 do 70 °C, což se uplatňuje nejčastěji pro tučnější ryby typu
         sumec, tolstolobik či kapr. Studený kouř nesmí přesáhnout 24 °C,
         doba uzení je od 4 do 10 hodin. Používá se pro ryby jako je např.
         norský losos, halibut nebo pstruh lososovitý.



                                                                            UZENÉ MOŘSKÉ RYBY CHLAZENÉ            23
   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28