Page 12 - JIP katalog maso 2023
P. 12

PŘEDNÍ ČÁST
            HOVĚZÍ KRK


          Hovězí  krk  je  složený  z  více
          menších  svalů.  Svalovina  je
          prorostlá  silnými  vlákny.  Má
          vyvážený poměr tuku a kolagenu.
          Je vhodný na dušení a pro výrobu
          mletého masa.










             49500246     Hovězí krk kráva cca 3 kg                                2 kg     VAK


             49500299     Hovězí roštěná mladý býk cca 5 kg                        5 kg     VAK


             49659933     Hovězí nízký roštěnec kráva cca 4-5 kg                   5 kg     VAK

             49652303     Hovězí roštěná býk/jalovice cca 3 kg KÚ                 15 kg     VAK






























                                                                                  HŘBETNÍ ČÁST
                                                                                  HOVĚZÍ

                                                                                  ROŠTĚNÁ


                                                                                  Svalovinu  tvoří  poměrně  rozsáhlé
                                                                                  svalové  celky  hřbetních  svalů,  které
                                                                                  jsou  zvlášť  mohutné  v  přední  části.  Na
                                                                                  povrchu  roštěnce  je  dle  konkrétního
                                                                                  jedince  slabší  nebo  silnější  vrstva  tuku.
                                                                                  Ideální k pečení a dušení.





      10          WWW.JIP-POTRAVINY.CZ
   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17