Page 26 - Magazín JIP Potraviny
P. 26

Salát s jahodami
                a špenátem

                    100 g jahod
                2 hrsti baby špenátu
                     ½ okurky
                  ¼ červené cibule
                2 lžíce plátků mandlí
           50 g balkánského nebo kozího sýru
                  pár lístků máty
                     Zálivka:
                2 lžíce olivového oleje
                lžíce citronové šťávy
                lžíce dijonské hořčice
                    lžička medu

       Plátky mandlí� krátce opražte nasucho na pánvi.
       V  mí�se  smí�chejte  jahody  nakrájené  na  plátky
       nebo  měsí�čky,  špenát,  na  plátky  nakrájenou
            okurku a cibuli a rozdrobený sýr.
       V jiné misce smí�chejte ingredience na zálivku
       a salát přelijte. Ozdobte pár lí�stky čerstvé máty.









                                                                   salát s jahodami
                                                                   a špenátem


















       26
   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31