Page 26 - Magazín JIP Potraviny
P. 26

Buddha bowl

                 s cizrnou

                 a avokádem












                                                                                       s avokádem
















































          plechovka cizrny v nálevu, 1 avokádo, 80 g baby špenátu, 2 mrkve, 1 okurka, 1 ředkev, bílá
          a černá sezamová semínka, kokosový olej, curry
          Na dresink: 3 lžíce olivového oleje, 3 lžíce balzamikového octa, lžička dijonské hořčice, malý
          stroužek česneku, mořská vločková sůl, čerstvě namletý pepř


          Avokádo, okurku, mrkve a ředkev nakrájejte na tenké plátky. Cizrnu lehce orestujte na pánvi
          na kokosovém oleji a ochuťte špetkou curry, osolte a opepřete. Všechny ingredience pak na-
          skládejte úhledně do misky. Dle fantazie a chuti můžete přidat další� suroviny, které máte rádi.
          Olej, balzamikový ocet, hořčici, česnek, sůl a pepř smí�chejte a rozmixujte do hladkého dresinku,
          kterým pokapejte misku se zeleninou. Vše pak ozdobte sezamovými semí�nky.


       26
   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31