Page 17 - Magazín JIP Potraviny
P. 17

1.                         2.                         3.                         4.















         5.                         6.                         7.                         8.





















        Do navlhčených rukou vezměte 22–24 g připravené ochucené rýže (podle návodu na str. 12) a prsty z ní vytvořte váleček (1, 2). Na plátek lososa
        naneste prstem trochu wasabi (3, 4), plátek položte na vytvořený rýžový váleček a mírně přitlačte, aby se přilepil (5, 6).
        Stejně postupujte i v případě nigiri s krevetou. Z rýže vytvořte váleček, který bude na jedné straně malinko užší. Na krevetu naneste prstem wasabi,
        položte ji ocáskem na užší stranu válečku a mírně přitlačte (7, 8).

































                                                                                                                17
                                                                                                MAGAZÍN 2/2021
   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22