Page 21 - JIP_Katalog_Sous-vide_2025
P. 21
Kachní roláda
balení 1,1 kg
49652680
Skladování: při 1 - 5 °C
trvanlivost 50 dnů
Doporučený postup přípravy: kachní roláda je plně tepel-
ně upravená. Roládu vyjměte z obalů včetně síťky a spolu
s výpekem vložte do pečící nádoby. Pečte odkryté v pře-
dehřáté troubě na středním roštu cca 50 minut při teplotě
200-220°C. Doba pečení se může lišit v závislosti na typu
trouby. Během pečení podlévejte vodou dle potřeby. Pro
zlatavý vzhled rolády doporučujeme prodloužit dobu pe-
čení o 10-15 minut nebo na 5 minut použít funkci gril.
Dle vlastní chuti můžete povrch rolády posypat oblíbe-
ným kořením nebo čerstvými bylinkami.
Kachní maso
balení 500 g trhané
49500329
Skladování: při 0 - 5 °C
trvanlivost 90 dnů
Výrobek zabalený v původním obalu ohříváme v konvektomatu či teplé vodě po dobu cca 20 minut. Poté vybalit,
maso natrhat, smíchat s výpekem a/nebo zvolenou marinádou (záleží jak šťavnatý výsledek zákazník požaduje),
necháme minutu odpočinout a poté servírujeme. Vhodné na hranolky, tortilly, sendviče...
Králičí stehna
balení cca 500 g, (2 ks)
49500255
Skladování: při 0 - 5 °C
trvanlivost 90 dnů
Vybalte ze sáčku, dopečte při teplotě 200 až 220 °C po dobu 10 až 12 minut. Králičí stehna můžete rovněž pouze
ohřát, pro podávání s omáčkami. V tomto případě je ohřívejte zabalená, při teplotě 60 - 70°C °C po dobu 10 minut.
Doba pečení záleží na výkonu použitého zařízení a velikosti výrobku.
21

