Page 36 - JIP katalog ryby 2025
P. 36

LOsOs NORsKÝ









          Losos Gorbusha
          filet
          obj. kód:     specifikace:
          49607455      cca 300 - 400 g, (bal. 5 kg)
          minimální objednávka: 10 kg
          filé porce, glaz. 10%
          obj. kód:     specifikace:
          49607305      50x 150 g, (bal. 7,5 kg)
          minimální objednávka: 1 balení

          Losos norský
          filet s kůží
          obj. kód:     specifikace:
          49652579      cca 1,4 - 2 kg /ks                                                   porce bez kůže
          minimální objednávka: 9 kg
          filet bez kůže, Trim E
          obj. kód:     specifikace:
          49607152      cca 1,1 - 1,4 kg /ks
          minimální objednávka: 9 kg                           porce s kůží

          porce s kůží
          obj. kód:     specifikace:
          49607188      10x 150 g, (bal. 1,5 kg)
          minimální objednávka: 6 balení

          porce bez kůže
          obj. kód:     specifikace:
          49607192      10x 150 g, (bal. 1,5 kg)
          minimální objednávka: 6 balení




                                                              Lososový burger








                                                        4 hamburgerové bulky, 2 filety lososa, 2 žloutky, 2 lžíce dijonské
                                                          hořčice, 2 lžíce citronové šťávy, 2 stroužky česneku, okurka,
                                                             2 ředkvičky, čerstvá rukola, čerstvě nasekaný kopr,
                                                                   rostlinný olej, sůl a čerstvě mletý pepř

                                                        Troubu  předehřejte  na  220  °C.  Filety  osušte,  osolte  a  opepře-
                                                        te. Rybu dejte na plech vyložený pečícím papírem a vložte do
                                                        předehřáté trouby na zhruba 15 minut. Do mixéru dejte žloutky,
                                                        hořčici, citronovou šťávu, česnek, sůl a pomalu mixujte. V průbě-
                                                        hu mixování přidávejte olej, dokud nevznikne hladká, hustší ma-
                                                        jonéza. Hamburgerovou bulku lehce ohřejte řeznou stranou na
                                                        pánvi, poté potřete připravenou majonézou, navrstvěte kousky
                                                        lososa, tenké plátky okurky a ředkviček, rukolu, kopr a ještě jed-
                                                             nu stejnou vrstvu. Vše přiklopte vrchním dílem bulky.


       36          www.jip-potraviny.cz
   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41