Page 7 - JIP magazín jaro 2021
P. 7

Rádi si dáte rybu nebo plody moře, ale jejich pří-
        prava vám dělá vrásky na čele? Není kuchání, fi-
        letování, čištění ani porcování nic pro vás? Tak to
        nechte  na  nás  a  kupte  si  v  JIPu  rybí  maso  nebo
        mořské plody připravené tak, že už tyto starosti ne-
        budete muset řešit.

        Našim zákazníkům chceme práci co nejvíce ulehčit. Proto nyní ve vy-
        braných JIP prodejnách nabízíme službu balení chlazených ryb na
        míru, díky které už se nebudete muset trápit s dlouhou přípravou – rybí
        a mořské pochoutky totiž můžete nyní zakoupit naporcované, očištěné
        a šetrně zabalené. Stačí si jen vybrat, zda chcete celý filet, nebo menší
        porci a na vás už zbyde jen ten poslední, ale nejdůležitější krok – před-
        vést kulinářské dovednosti.

        Jednodušší manipulace i převoz
        Se službou se na našich prodejnách můžete setkat ve dvou variantách.
        V prodejnách se samostatným rybím úsekem dostanete vybraný druh
        ryby nebo mořských plodů dle aktuální nabídky do speciálního ter-
        mosáčku, v prodejnách Cash & Carry jsou pak chlazené ryby a mořské
        plody k dispozici balené na táckách, tzv. skinech. Balení do termosáčku
        připravují pracovníci rybích úseků na místě, balení do skinu je připravo-
        váno v zázemí naší pražské rybárny, odkud jsou ryby ihned expedovány   V nabídce nechybí losos nebo krevety
        na další prodejny. „Ať už si zákazník zakoupí celou rybu nebo využije   Do termosáčku je zákazníkům možné zabalit jednotlivé druhy ryb, které
        nové služby, tedy připravených a speciálně balených porcí, vždy dostane   jsou aktuálně nabízeny na ledu na úseku ryb. Ve skinu je pak možné
        to nejlepší. Ryby a mořské plody totiž odebíráme pouze od prověřených   zakoupit filet tresky obecné, filet lososa, vařené krevety, chobotnice nebo
        tuzemských i zahraničních dodavatelů a jsou pod stálým dohledem ve-  filety z kapra. V nejbližší době pak budou na skinu k dostání i další dru-
        terinární správy i našich pracovníků,“ říká Markéta Hermanová, spe-   hy masa.
        cialistka na nákup ryb, a dodává: „Nová služba má za cíl usnadnit práci
        s přípravou, manipulací i převozem ryb, a to při zachování kvality a veš-
        kerých prospěšných živin.“ Stále je však třeba mít na paměti, že nákup   Výhodou nových balení je i etiketa s QR kódem, pod kterým
        ryb a mořských plodů je vhodné nechat až na konec návštěvy prodejny   naleznete veškeré informace, jak se zakoupeným výrobkem
        a následně je co nejdříve dopravit do lednice. Dlouhé převozy a teplo   naložit. Pod kódem vás tak čekají nejen recepty, ale i rady tý-
        kufru jim totiž nesvědčí.                              kající se přípravy či skladování.






















                                                                                                                 7
                                                                                              MAGAZÍN JARO 2021
   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12