Page 51 - JIP katalog ryby 2025
P. 51

1.                        2.                         3.                         4.














         5.                        6.                         7.                         8.


        Lososové a krevetové nigiri




        Do navlhčených rukou vezměte 22–24 g připravené ochucené rýže a prsty z ní vytvořte váleček (1, 2). Na plátek lososa
        naneste prstem trochu wasabi (3, 4), plátek položte na vytvořený rýžový váleček a mírně přitlačte, aby se přilepil (5, 6).
        Stejně postupujte i v případě nigiri s krevetou. Z rýže vytvořte váleček, který bude na jedné straně malinko užší. Na krevetu
        naneste prstem wasabi, položte ji ocáskem na užší stranu válečku a mírně přitlačte (7, 8).














                                                                                               Vše k přípravě sushi
                                                                                             i postupy naleznete zde:

                                                                                                                  51
   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56