Page 43 - JIP katalog ryby 2025
P. 43
Delikátní chuť pstruha nevyžaduje příliš složité úpravy
PSTRUH DUhOVÝ másle, na grilu či v alobalu. Chuť pstruha nejlépe ladí
ani výraznější koření. Nejznámější úprava pstruha je na
s jemnými bylinkami, kmínem, trochou slaniny, citronem,
máslem, liškami, mandlemi a bílým vínem.
filet s kůží, glaz. 10%
obj. kód: specifikace:
49607062 cca 130 - 160 g, (bal. 5 kg)
minimální objednávka: 1 balení
Sumeček africký se volně vyskytuje zejména ve sladkých
stojatých vodách v Africe, Sýrii, JV Asii a na Madagaskaru.
Maso obsahuje více tuku, je lahodné a šťavnaté. Filety jsou SUMEČEK AFRICKÝ
bez kostí a proto jsou vhodné i pro děti.
filet bez kůže, glaz. 10%
obj. kód: specifikace:
49607385 cca 200 - 400 g /ks
(bal. 5 kg)
minimální objednávka: 5 kg
mleté maso ze sumečka
obj. kód: specifikace:
49607033 cca 2 kg
minimální objednávka: 1 balení
OKOUN NILSKÝ
filet bez kůže, bez glazury
obj. kód: specifikace:
48901109 (bal. 6 kg)
minimální objednávka: 6 kg
Okoun nilský je druh sladkovodní ryby. Váží až 200 kg, v dospělosti v průměru měří 121 - 137 cm. Je to predátor, který
se živí menšími druhy ryb i jinými druhy vodních živočichů. Je to významná hospodářská ryba, chová se i v akvakultuře.
Její maso je tučné, má narůžovělou barvu a delikátní chuť. Jeho maso je téměř bez kostí a je bohaté na omega-3
mastné kyseliny.
SLADKOVODNÍ RYBY MRAŽENÉ 43