Page 3 - JIP katalog ryby 2025
P. 3

Obsah





                                             Lovné oblasti FAO ..............................................04
                                             Metody rybolovu ................................................05

                                             ŽIVÉ
                                             Mořské ryby  ........................................................06
                                             Sladkovodní ryby  ...............................................08

                                             CHLAZENÉ
                                             Mořské ryby .........................................................12
                                             Filetování lososa  ................................................14
                                             Příprava lososa na sushi  ....................................15
                                             Uzené mořské ryby .............................................22
                                             Uzené sladkovodní ryby ....................................24
                                             Sladkovodní ryby ................................................26
                                             Hlavonožci a korýši .............................................31

                                             MRAŽENÉ
                                             Mořské ryby .........................................................35
                                             Sladkovodní ryby ................................................41
                                             Polotovary ...........................................................45
                                             Hlavonožci a korýši .............................................46
                                             Produkty na sushi  ...............................................50
                                             Příprava sushi  .....................................................51
                                             Uzené mořské ryby .............................................53

                                             OSTATNÍ
                                             Kaviár ...................................................................54
                                             Recepty ...............................................................55




                                                                                                                   3
   1   2   3   4   5   6   7   8