Page 3 - JIP katalog ryby 2023
P. 3

Obsah



                                             Lovné oblasti FAO ..........................................04
                                             Metody rybolovu ...........................................05

                                             ŽIVÉ
                                             Mořské ryby  ..................................................06
                                             Sladkovodní ryby  ..........................................08

                                             CHLAZENÉ
                                             Mořské ryby ...................................................12
                                             Filetování lososa  ............................................14
                                             Příprava lososa na sushi  ...............................15
                                             Uzené mořské ryby ........................................22
                                             Uzené sladkovodní ryby ................................24
                                             Sladkovodní ryby ...........................................26
                                             Hlavonožci a korýši ........................................31

                                             MRAŽENÉ
                                             Mořské ryby ...................................................35
                                             Sladkovodní ryby ...........................................41
                                             Polotovary ......................................................45
                                             Hlavonožci a korýši ........................................46
                                             Produkty na sushi  ..........................................50
                                             Příprava sushi  ................................................51
                                             Uzené mořské ryby ........................................53

                                             OSTATNÍ
                                             Kaviár .............................................................54
                                             Recepty ..........................................................55




                                                                                                                   3
   1   2   3   4   5   6   7   8