Page 53 - JIP katalog maso 2025
P. 53

CELÉ KUŘE



                                                                                Jemné  maso  s  malým  obsahem
                                                                                tuku a s velkým podílem bílkovin. Je
                                                                                vhodné i pro dietní stravu. Ideální
                                                                                k pečení, grilování i vaření.


















                    ZLATÉ KUŘE



               Vyšlechtěný a speciálně krmený
               druh.  Má  vyzrálejší  maso  díky
               delší době výkrmu.








                49650259     Kuře celé bez drobů A kvalita cca 15 kg                 15 kg     VL

                49652575     Kuře celé A kvalita bez drobů CZ cca 1,5 kg             15 kg     VAK

                49650258     Kuře celé A kvalita bez drobů cca 1,6-2,3 kg            15 kg     VAK

                49650928     Kuře celé A kvalita bez drobů cca 1,5 kg                 9 kg    tácek

                49602054     Kuře A kvalita bez drobů EU 1,3  kg                     10 ks     VAK

                49650298     Kuře A kvalita vykoštěné na roládu cca 15 kg            15 kg     VL

                49602026     Kuře A kvalita bez drobů 1,4 kg  Vodňanské kuře          9 ks     VAK

                49602229     Kuře A kvalita bez drobů 1,5 kg  Vodňanské kuře          8 ks     VAK

                49602228     Kuře A kvalita bez drobů 1,6 kg  Vodňanské kuře          8 ks     VAK


                49602057     Kuře A kvalita bez drobů EU 1,1 kg                      10 ks     VAK

                49650935     Kuře zlaté kukuřičné A kvalita bez drobů cca 1,2 kg     4,8 kg    OA

                49602153     Kuře zlaté kukuřičné A kvalita bez drobů Francie cca 1,2 kg  10 kg  VAK

                49603339     Baby kuře zlaté kukuřičné A kvalita bez drobů Francie 2x400 g  10 kg  VAK





                                                                                           KUŘECÍ MASO           53
   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58