Page 21 - Magazín JIP Potraviny
P. 21

Ramen








            Ramen polévka s tataki

            Polévka: kachní skelet, pórek, zázvor, 4 stroužky česneku, 2 vejce, jarní cibulka,
            řasa kombu, 200 ml sójové omáčky, ramen nudle, olej, sůl
            Tataki: filet z tuňáka, černý a bílý sezam, sůl a pepř, olej

            Ramen polévku připravte dle postupu na str. 17. Tuňáka osolte, opepřete a obalte
            v černém a bí�lém sezamu. Na pánvi rozpalte olej a filet zprudka opečte (zhruba minu-
            tu z každé strany) tak, aby vevnitř zůstal syrový. Maso nakrájejte na plátky a podávej-
            te s připravenou polévkou.




                                                                                                                21
   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26