Page 9 - Magazín JIP Potraviny
P. 9

50 metrů nad zem se plošina


                Dinner in the sky vznesla


                                  i v Ostravě








           Jako předkrm paštičku s brusinkami, poté kulajdu následovanou flank steakem s grenaille
           a iberským špekem a jako dezert švestky s drobenkou, slivovicí a hruškovým sorbetem.
           Tohle všechno mohli ochutnat hosté zářijového Dinner in the sky v Ostravě. Menu pro
           ně připravil šéfkuchař Dalibor Navrátil a servíroval jej šéfkuchař Michal Kalhous, vše ve
           výšce 50 metrů nad ostravským areálem JIP.
           Ani v Ostravě pak nebyli návštěvníci JIP Day Ostrava 2023 ochuzeni o ochutnávky
           a prezentace v Gastrostudiu JIP. Zde odborníci v podání šéfkuchaře Dalibora Navrátila
           a specialisty skupiny JIP na maso a ryby Lukáše Jančo předávali své znalosti o vyzrálých
           masech, rybách a mořských plodech včetně tipů na přípravu.
           Už nyní se díky skvělým hostům i všem partnerům těšíme na další ročník!





















         Švestkový dezert s drobenkou,                             Drůbeží paštika s cibulovou
         slivovicí a hruškovým sorbetem                            marmeládou a brusinkami
























                                                                                                                 9
   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14