Page 7 - Magazín JIP Potraviny
P. 7

Gastronomický zážitek



                                v nebesích








              Návštěvníci Dinner in the sky si vychutnali
                       skvostné menu nad náplavkou



        Polovina září již tradičně letos patřila adrenalinovému zážitku se skvělým jídlem.
        Potřetí se nad pražskou náplavkou vznesl do oblak jeřáb s plošinou, kde si hosté po-
        chutnali na degustačním menu s párováním vín. Menu tentokrát sestavil šéfkuchař
        Ondřej Koráb působící v Grandhotelu Pupp. A i letos menu opravdu stálo za to.
        Na plošině však zážitek neskončil. K dispozici byla také plavba lodí s ochutnávkou
        sushi připravovaného mistrem světa Richardem Tomášem (který mimochodem také
        sestavuje sushi sety pro vybrané prodejny JIP a školí jejich personál), s rautem a ochut-
        návkou rumů a ginu. Samotná náplavka pak byla plná degustací a rautu pod taktovkou
        Gastrostudia JIP.
        Děkujeme všem, kteří se s námi rozhodli strávit tento den nebo se na něm podíleli,
        a budeme se těšit nejpozději zase za rok.











































                                                                                                                 7
   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12