Page 7 - Magazín JIP Potraviny
P. 7
Gastronomický zážitek
v nebesích
Návštěvníci Dinner in the sky si vychutnali
skvostné menu nad náplavkou
Polovina září již tradičně letos patřila adrenalinovému zážitku se skvělým jídlem.
Potřetí se nad pražskou náplavkou vznesl do oblak jeřáb s plošinou, kde si hosté po-
chutnali na degustačním menu s párováním vín. Menu tentokrát sestavil šéfkuchař
Ondřej Koráb působící v Grandhotelu Pupp. A i letos menu opravdu stálo za to.
Na plošině však zážitek neskončil. K dispozici byla také plavba lodí s ochutnávkou
sushi připravovaného mistrem světa Richardem Tomášem (který mimochodem také
sestavuje sushi sety pro vybrané prodejny JIP a školí jejich personál), s rautem a ochut-
návkou rumů a ginu. Samotná náplavka pak byla plná degustací a rautu pod taktovkou
Gastrostudia JIP.
Děkujeme všem, kteří se s námi rozhodli strávit tento den nebo se na něm podíleli,
a budeme se těšit nejpozději zase za rok.
7