Page 3 - Magazín JIP Potraviny
P. 3

M              ilé čtenářky, milí čtenáři,


                                     věděli jste, že žampion Portobello je jedním z nejlepších zdrojů draslíku?
                                     Nebo že dýně je plná antioxidantů? Obě suroviny mají navíc nízký obsah
                                     kalorií a obecně mají na lidský organismus velmi pozitivní účinky. A právě
                     o těchto podzimních pokladech – houbách a dýních – je nové číslo JIP magazínu. Šéfkuchaři
                     Dalibor Navrátil a Michal Kalhous vás překvapí zajímavými kombinacemi. Věřte, že až vyz-
                     koušíte třeba houbové krokety nebo dýňový cheesecake, budete je chtít dělat zas a znovu.
                     A na podzim nemůžeme opomenout ani švestky. V tomto čísle si prostě každý najde to svo-
                     je. Přejeme vám krásný podzim plný pěkných dní a příjemných procházek nejen po lese.


                                                      JIP Východočeská

















           Gastro MAGAZÍN, periodikum zaměřené na kvalitní gas-  Vydavatel:
           tronomii, nové trendy, zboží a vyhlášené podniky v ČR.  JIP východočeská, a. s., Hradišťská 407, 533 52 Staré Hradiště
           REDAKCE                                             Dále vydáváme: www.jip-potraviny.cz/katalogy
           JIP GastroMagazín připravil tým JIP východočeská    Kontakt: marketing@jip-napoje.cz
           ve spolupráci s GastroStudiem JIP
           Publisher: Michal Lelek                             www.jip-potraviny.cz   www.jip-gastrostudio.cz
           Artdirector: Petra Králová    Šéfkuchař: Dalibor Navrátil  FB /jip.potraviny     IG: /jip_potraviny
           Redaktor: Karolína Frýdová     Kuchař: Michal Kalhous



           Členové silné velkoobchodní skupiny JIP:
                                                                                                 MAGAZÍN 4/2021  3
   1   2   3   4   5   6   7   8