Page 15 - Magazín JIP Potraviny
P. 15

HAMBURgER









                      2 ks žemle hambáčová Naše pekárna    Na rozpáleném grilu opečte burgery asi čtyři minuty z každé stra-
                         2 ks hovězího burgeru Naše maso   ny. Ke konci přidejte na rošt rozkrojené bulky, řezem dolů. Na gril
                                   dresink Gastroservis    položte na plátky nakrájené a očistěné plátky žampionů, a buď na
                                              2 vejce      grilu na alobalovém podkladu, nebo na pánvi udělejte volské oko
                                        červená cibule     z připravených vajíček, které osolte a opepřete.
                                            žampiony       Spodní část opečené bulky potřete dresinkem, poklaďte plátky
                                  klíčky čočky na ozdobu   červené cibule, masem, bohatě obložte opečenými žampiony, na-
                                            sůl a pepř     horu položte volské oko, ozdobte klíčky čočky, přikryjte druhou
                                                           částí opečené bulky a podávejte.

































































                                                                                                                15
   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20