Page 15 - Magazín JIP Potraviny
P. 15
HAMBURgER
2 ks žemle hambáčová Naše pekárna Na rozpáleném grilu opečte burgery asi čtyři minuty z každé stra-
2 ks hovězího burgeru Naše maso ny. Ke konci přidejte na rošt rozkrojené bulky, řezem dolů. Na gril
dresink Gastroservis položte na plátky nakrájené a očistěné plátky žampionů, a buď na
2 vejce grilu na alobalovém podkladu, nebo na pánvi udělejte volské oko
červená cibule z připravených vajíček, které osolte a opepřete.
žampiony Spodní část opečené bulky potřete dresinkem, poklaďte plátky
klíčky čočky na ozdobu červené cibule, masem, bohatě obložte opečenými žampiony, na-
sůl a pepř horu položte volské oko, ozdobte klíčky čočky, přikryjte druhou
částí opečené bulky a podávejte.
15