Page 74 - JIP_Katalog_Maso_2025
P. 74

JELEN
                  JELENÍ KÝTA



                  Vyznačuje   se   pevnou
                  vláknitou strukturou. Využívá
                  se ke zhotovení vynikajícícíh
                  omáček  nebo  k  minutkové
                  úpravě  na  pánvi.  Kýta  je
                  rovněž vhodná na pečení,
                  dušení  či  k  přípravě
                  šťavnatých řízků.








                                                                                      JELEN
                                                                                      JELENÍ GULÁŠ




                                                                                     Krájené  jelení  maso  složené
                                                                                     z  kližky,  kýty  a  krkovice.  Již
                                                                                     připravené   pro   přípravu
                                                                                     guláše.  Vynikající  je  i  guláš
                                                                                     z více druhů masa.














            49601929     Berbera Jelení hřbet bez kosti CZ cca 500g-1,2kg        15 kg     VAK
            49601993     Berbera Jelení kýta bez kosti CZ cca 1-5kg              15 kg     VAK


            49602011     Berbera Jelení maso na guláš CZ 1 kg                     5 kg     VAK

            49606039     Berbera Jelení plec bez kosti CZ cca 4kg                15 kg     VAK

            49602009     Berbera Jelení svíčková CZ cca 1kg                       5 kg     VAK








      74          WWW.JIP-POTRAVINY.CZ
   69   70   71   72   73   74   75   76   77   78   79