Page 74 - JIP_Katalog_Maso_2025
P. 74
JELEN
JELENÍ KÝTA
Vyznačuje se pevnou
vláknitou strukturou. Využívá
se ke zhotovení vynikajícícíh
omáček nebo k minutkové
úpravě na pánvi. Kýta je
rovněž vhodná na pečení,
dušení či k přípravě
šťavnatých řízků.
JELEN
JELENÍ GULÁŠ
Krájené jelení maso složené
z kližky, kýty a krkovice. Již
připravené pro přípravu
guláše. Vynikající je i guláš
z více druhů masa.
49601929 Berbera Jelení hřbet bez kosti CZ cca 500g-1,2kg 15 kg VAK
49601993 Berbera Jelení kýta bez kosti CZ cca 1-5kg 15 kg VAK
49602011 Berbera Jelení maso na guláš CZ 1 kg 5 kg VAK
49606039 Berbera Jelení plec bez kosti CZ cca 4kg 15 kg VAK
49602009 Berbera Jelení svíčková CZ cca 1kg 5 kg VAK
74 WWW.JIP-POTRAVINY.CZ

