Page 59 - JIP katalog maso 2025
P. 59
SILNÝ VÝVAR
•
1 kg kuřecí skelet, 1 ks menší celer, 2 ks mrkev, 2 ks petržel,
3 ks bobkový list, 1 ks cibule, 5 kuliček nové koření,
5 kuliček pepř celý, sůl
•
Do hrnce vložíme umytý skelet, přidáme 2 l studené
vody, koření a očištěnou zeleninu vcelku. Pouze cibuli
vkládáme se slupkou kvůli výraznější barvě. Přivedeme
k varu a poté stáhneme teplotu a vývar necháme
2 hodiny pouze probublávat. Zeleninu vyjmeme
z vývaru a nakrájíme na kousky. Maso obereme
a vložíme vše zpět do kuřecího vývaru. Do hotové
vývaru můžeme přidat nudle nebo necháme čirý vývar
na další přípravu pokrmů.
KUŘECÍ SRDCE
Čistá svalovina bez zbytečných
tuků. Lze smažit, vařit a dusit.
49650286 Kuřecí srdce cca 1 kg 15kg VAK
49650288 Kuřecí játra cca 1 kg 15kg VAK
49603051 Kuřecí játra cca Brazílie 500 g 30 ks sáček
49650287 Kuřecí žaludky 1 kg 15kg VAK
49651888 Kuřecí žaludky 1 kg 15 kg VAK
49603250 Kuřecí žaludky EU 500 g 24 ks tácek
49603248 Kuřecí krky CZ 500 g 18 ks OA
49603072 Kuřecí maso strojně oddělené baader 10 kg 10 kg VAK
KUŘECÍ MASO 59