Page 25 - JIP katalog maso 2024
P. 25

KRK
               CHUCK ROLL



                Maso z hřbetu vhodné zejmé-
                na  pro  pečení,  mletí,  výrobu
                hamburgerů  a  steakovou
                úpravu.







              49650096     Hovězí chuck roll/krk s podlečím Namíbie cca 2 kg        2 kg     VAK

              49650184     Hovězí chuck roll/krk s podlečím Argentina cca 4-5 kg    4 kg     VAK

              49659911     Hovězí chuck roll/krk s podlečím Irsko cca 3-4 kg        3 kg     VAK

              49659931     Hovězí chuck roll/krk s podlečím Uruguay cca 4-5 kg      4 kg     VAK


              49660015     Hovězí chuck roll/krk s podlečím Irsko cca 9-10 kg       9 kg     VAK

              49652471     Hovězí mleté chuck roll/krk s podlečím Irsko cca 8 kg    8 kg     VAK


              49650152     Hovězí Rib Eye steak/vyskový roštěnec USA cca 3-5 kg     4 kg     VAK

              49650167     Hovězí Rib Eye steak/vyskový roštěnec Brazílie cca 2-3 kg  2 kg   VAK


              49651997     Hovězí Rib Eye steak/vyskový roštěnec Uruguay cca 2,5-4 kg  2,5 kg  VAK

              49659925     Hovězí Rib Eye steak/vyskový roštěnec Argentina cca 2-3 kg  2 kg  VAK

              49602118     Hovězí Rib Eye steak/vyskový roštěnec Brazílie cca 2-4 kg  4 kg   VAK

              49606046     Hovězí Rib Eye steak/vyskový roštěnec cca 300 g         300 g     VAK








                                                                                    VYSOKÝ ROŠTĚNEC
                                                                                    RIB EYE



                                                                                    Málo  namáhaný  sval  z  hřbetu
                                                                                    s tukovým krytím patří mezi nejkvalitnější
                                                                                    a  nejchutnější  maso  na  steakovou
                                                                                    úpravu.

                                                                                    LIP OFF - bez tukového krytí
                                                                                    LIP ON - s tukovým krytím








                                                                                        STEAKOVÉ MASO            23
   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30