Page 3 - Magazín JIP Potraviny
P. 3

M              ilé čtenářky, milí čtenáři,

                                  letošní rok je plný dvojek. A dvojka je prý číslem spolupráce, společen-
                                  skosti, ale například i trpělivosti. Možná je to náhoda, ale dalo by se
                                  říct, že v novém čísle JIP magazínu se ocitá špetka všeho. Najdete v něm
                  totiž třeba téma zabijačky a masopustu. Obě události vždy byly společenskou záležitostí,
                  které měly pro naše předky velký význam, a obzvlášť zabijačka by se bez spolupráce
                  konala jen steží. A trpělivost? Příprava dobrého jídla se nedá uspěchat, a bez trpěli-
                  vosti se tak při vaření či pečení těžko obejdete. Uvidíte, že se vám bude hodit, až budete
                  připravovat třeba gnocchi a ravioli nebo recepty s ananasem.

                                                   Tak směle do toho :-)


                                                Vaše JIP východočeská






















           Gastro MAGAZÍN, periodikum zaměřené na kvalitní gas-  Vydavatel:
           tronomii, nové trendy, zboží a vyhlášené podniky v ČR.  JIP východočeská, a. s., Hradišťská 407, 533 52 Staré Hradiště
           REDAKCE                                             Dále vydáváme: www.jip-potraviny.cz/katalogy
           JIP GastroMagazín připravil tým JIP východočeská    Kontakt: marketing@jip-napoje.cz
           ve spolupráci s GastroStudiem JIP
           Publisher: Michal Lelek                             www.jip-potraviny.cz   www.jip-gastrostudio.cz
           Artdirector: Petra Králová                          FB /jip.potraviny     IG: /jip_potraviny
           Redaktor: Karolína Frýdová



           Členové silné velkoobchodní skupiny JIP:
                                                                                                                 3
   1   2   3   4   5   6   7   8