Page 28 - Magazín JIP Potraviny
P. 28

Bramborový salát




                                                                        s vajíčky













































                    bramborový salát
                    s vajíčky








                                                                           500 g salátových brambor, 3 vejce,
                                                                      2 menší červené cibule, okurka, 8 lžic majonézy,
                                                                                sůl, čerstvě mletý pepř

                                                                     Brambory očistěte a uvařte v osolené vodě doměkka.
                                                                 Po vychladnutí� je nakrájejte na půlky. Vají�čka uvařte natvrdo,
                                                                     cibuli nakrájejte na proužky, okurku na tenké plátky.
                                                                    Šuroviny pak smí�chejte, přidejte majonézu, sůl a pepř
                                                                                a opatrně promí�chejte.



       28
   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33